Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Germany
    Posts
    3
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    link2fs_arduino_uno1 and Windows 7 64bit

    Hi,

    I just want to test "link2fs_arduino_uno1".
    It works fine under Windows Xp.
    Under Win 7 64bit I am getting the error message: The componnent 'FSCSC.ocx' is not correct registered. A file is missing or is invalid.
    What I'm doing wrong?

    Thank you very much in advande

  2. #2
    300+ Forum Addict Tom_G_2010's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Central Mass
    Posts
    437
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: link2fs_arduino_uno1 and Windows 7 64bit

    I had the same thing happen. Check out the install document that Jim wrote the fix is very easy. It's a registry edit for which he has written an automated routine for and included it in the files you get with Link2FS.
    https://www.facebook.com/mycessnasim PC: Intel Core i7 Haswell @ 3.8GHz, 8Gb Ram, Win 7 64Bit, dual SSDs, GeFroce 780 SIM: FSX w/Aclrtn Pk, FSUIPC4, ASN, UTX, GEX, REX 4

  3. Thanks dula66 thanked for this post
  4. #3
    New Member
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Germany
    Posts
    3
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: link2fs_arduino_uno1 and Windows 7 64bit

    Thank you for your reply. I'll check it.

  5. #4
    New Member
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Germany
    Posts
    3
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: link2fs_arduino_uno1 and Windows 7 64bit

    It works!
    >click on "Link2fs_Arduino_uno1.exe" and "run as administartor"