Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    500+ This must be a daytime job Jim NZ's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    New Zealand
    Posts
    764
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Bad Gateway errors

    I'm getting a lot of "Bad Gateway" pages.
    Sometimes I can load a listing of threads but when you click on one (to read it) there is just a white screen with "502 Bad Gateway".
    Really frustrating ,,, It goes in runs ,,,, ie for a couple of hours, that's as far as I can go ,,, then it comes right.
    The above is when using Firefox 15.0.1 on XP.

    I also tried during one of these "outages" with IE version 6 (on XP) and IE just crash's about half way thru loading the page. (IE just disappears)

    Something seems weird ???

    Thanks ,,, Jim

    P.S. I think it says 502 ,, but don't quote me on that number ,,, I should have written it down.
    Last edited by Jim NZ; 10-12-2012 at 04:52 AM.
    www.jimspage.co.nz/intro.htm
    All this and Liz still loves me ! !

  2. #2
    150+ Forum Groupie
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Australia
    Posts
    166
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Bad Gateway errors

    Hi Jim,

    Same here occasionally with IE9 on Vista.

    Kind Regards

    Bernie.
    E8400 @ 3.0GHz, DDR2 Ram 800MHz 4Gb, Vista Home Premium 64Bit, MSI 9800GT @ 512Mb, Philips 22" LCD Widescreen, Cockpit Setup X 5 using Wideview and Widetraffic.

  3. #3
    75+ Posting Member BuildABoeing's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Denmark
    Posts
    80
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Bad Gateway errors

    Same here - quite a lot.
    OSX and safari and iPad. So it seems not to be browser specific.
    But after some time the pages are shown again when reloaded.

  4. #4
    Mycockpit, Inc. CTO Deesystems's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Mycockpit,INC Boston Office
    Posts
    288
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Bad Gateway errors

    Thank you for your posts. I have changed some settings on the server this morning.
    Please continue to post here if the 502 Bad gateway message continues.
    I ask you to include a estimated time this occurred.

    Thank you
    Deesystems
    MCP
    Last edited by Deesystems; 10-12-2012 at 10:35 AM.

  5. #5
    Executive Assistant Geremy Britton's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    North,East England
    Posts
    1,597
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Bad Gateway errors

    i had this same issues, and made a forum post. Seems to be resolved now.

    (IE, WIN 7)
    Geremy Britton
    Executive Assistant, MyCockpit Inc
    Head of GLB Flight Products
    www.geremy.co.uk

  6. #6
    500+ This must be a daytime job Jim NZ's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    New Zealand
    Posts
    764
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Bad Gateway errors

    No, it's not fixed.
    For reference the times noted here are the "forum time" as shown at the bottom of the pages.

    I got in and posted a post at 02:03am (Forum time) ,, all's well.

    I then checked again at 03:38am and got the 502 thing.
    I kept checking about every 5 or 10 minutes ,,, all 502's

    THEN ,,,,
    At 04:36am I get "Server too busy"
    Continue to get that for about 20 minutes.

    THEN ,,
    At 04:58am I start getting 502's again.
    Tried for another few minutes, then I went out, shot the cat and went to bed.

    So that's over an hour and a half ,,,, no access.

    Jim

    P.s. I just spotted the times changed whether you are logged in or not.
    The above times are taken without logging in so it is true "server" time.
    Last edited by Jim NZ; 10-13-2012 at 07:40 PM.
    www.jimspage.co.nz/intro.htm
    All this and Liz still loves me ! !