Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    25+ Posting Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Kavala, Greece
    Posts
    67
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Speedbrake Armed In The Eicas Display

    Hello

    How can i make to appear in the EICAS Display the message SPEEDBRAKE ARMED when the spoiler are in the arm position?

    Regards
    Lambis
    http://www.projectmagenta.com/lambis777project/

  2. #2
    1000+ Poster - Fantastic Contributor Bob Reed's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Holley, New York U.S.A.
    Posts
    1,880
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    I do not know about the 777 but in the 737 when I arm the spoilers it comes on. Do you have your ECIAS messages turned on? I think that is an option in the 777....
    Bob Reed

  3. #3
    25+ Posting Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Kavala, Greece
    Posts
    67
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Yes i check all the EICAS pages.

    Lambis
    Greece

  4. #4
    25+ Posting Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Kavala, Greece
    Posts
    67
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Sorry Bob i re-read you message . You say Do you have your EICAS messages turned on? There exist a key for this or something else in the ini file that turns on and off the messages?
    First time i hear that.

    Lambis
    Greece

  5. #5
    1000+ Poster - Fantastic Contributor Bob Reed's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Holley, New York U.S.A.
    Posts
    1,880
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Well let me ask you this, do you get any messages in the ECIAS screen? If you do then it is on.
    Bob Reed

  6. #6
    25+ Posting Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Kavala, Greece
    Posts
    67
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Yes i can see other messages like :
    Parking brake set or autobrake rto .........

    i think something else is happen.
    i fly with the default 777 of the fs2004.

    Regards
    Lambis
    Greece

Similar Threads

  1. EGT Display in 737 EICAS
    By dogtanian in forum PM Boeing GC
    Replies: 2
    Last Post: 04-16-2009, 03:57 PM
  2. PM eicas display with aerosoft eicas hardware
    By npbosch in forum PM Boeing GC
    Replies: 7
    Last Post: 10-03-2007, 08:37 AM
  3. PM eicas display with aerosoft eicas hardware
    By npbosch in forum PM General Q & A
    Replies: 7
    Last Post: 10-03-2007, 08:37 AM
  4. Problems with Eicas Display
    By raymtoh in forum PM General Q & A
    Replies: 1
    Last Post: 07-25-2007, 02:20 PM
  5. EICAS Display Setup
    By Matt@DWC in forum PM General Q & A
    Replies: 5
    Last Post: 05-22-2007, 10:55 AM