Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 26
  1. #1
    500+ This must be a daytime job Nick1150's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Athens
    Posts
    766
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Thinking of changing from PM to ProSim... Any advise ?

    Hi there,

    As the title says, I am thinking of changing teams.

    Any advise at all ?

    Thanks

    Nick

  2. #2
    500+ This must be a daytime job
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    N/A
    Posts
    511
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Thinking of changing from PM to ProSim... Any advise ?

    Hey Nick,

    Checkout ProSim737...

    BSD

  3. #3
    300+ Forum Addict


    tiburon's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Amsterdam
    Posts
    353
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Thinking of changing from PM to ProSim... Any advise ?

    I think he's already done that.....

    Martin

  4. #4
    300+ Forum Addict notgotaclue's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Wales
    Posts
    351
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Thinking of changing from PM to ProSim... Any advise ?

    Quote Originally Posted by Nick1150 View Post
    Hi there,

    As the title says, I am thinking of changing teams.

    Any advise at all ?

    Thanks

    Nick
    Hi,
    I dont think you will find anyone who has a negative comment about Prosim737.
    Well worth it.
    Allan.

  5. #5
    300+ Forum Addict nax228's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Oslo
    Posts
    331
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Thinking of changing from PM to ProSim... Any advise ?

    Took you some time, but better late than never.
    Only reason to stick with PM is cuz you have so much money invested in the software and you feel that you have to follow that path to get some value for money.
    Forget about it, take the loss and get on with your 737 pit with a smile on your face!

  6. #6
    500+ This must be a daytime job Nick1150's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Athens
    Posts
    766
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Thinking of changing from PM to ProSim... Any advise ?

    Quote Originally Posted by nax228 View Post
    Took you some time, but better late than never.
    Only reason to stick with PM is cuz you have so much money invested in the software and you feel that you have to follow that path to get some value for money.
    Forget about it, take the loss and get on with your 737 pit with a smile on your face!
    That's the only reason I am staying with PM. The fact is that SimWorld is giving me a free licence of ProSim737 together with the PnP overhead, so if things go right, I am switching to ProSim.

    Thanks

    Nick

  7. #7
    25+ Posting Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Las Vegas
    Posts
    25
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Thinking of changing from PM to ProSim... Any advise ?

    Hello,

    I've never used ProSim so I can't speak to its use, but if you use FSX have a look at the iFly Home Cockpit Edition. All models included 600/700/700ER/800/900/900ER/BBJ/BBJ2/BBJ3. SFP and IAN availble as well. Not to mention if you don't like it, there's a 30 day no questions asked refund policy. Check out the product page and my demo videos at:

    http://www.simstop.com/store/product...roducts_id=169
    Jeremy Bucholz
    FAA LAS ATCT
    Proud NATCA Member!
    Listen to us on LiveATC.net

  8. Thanks Nick1150 thanked for this post
  9. #8
    500+ This must be a daytime job Nick1150's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Athens
    Posts
    766
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Thinking of changing from PM to ProSim... Any advise ?

    Quote Originally Posted by jbucholz View Post
    Hello,

    I've never used ProSim so I can't speak to its use, but if you use FSX have a look at the iFly Home Cockpit Edition. All models included 600/700/700ER/800/900/900ER/BBJ/BBJ2/BBJ3. SFP and IAN availble as well. Not to mention if you don't like it, there's a 30 day no questions asked refund policy. Check out the product page and my demo videos at:

    http://www.simstop.com/store/product...roducts_id=169
    Thanks Jeremy for the info,

    Just a note is that I would like to be totaly independent as far as the type of A/C is concerned.

    Thanks anyway,

    Nick

  10. #9
    500+ This must be a daytime job Sean Nixon's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    EGNT
    Posts
    713
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Thinking of changing from PM to ProSim... Any advise ?

    Hi Nick

    I'm in the same boat as you. Up to now I only have the captains side from PM. But I'll soon be needing something to run the right hand side and overhead. Not sure which way to go yet. I'm hearing lots of good things about Prosim, I suppose I need to check it out.

    Seam

  11. #10
    300+ Forum Addict nax228's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Oslo
    Posts
    331
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Thinking of changing from PM to ProSim... Any advise ?

    I followed the iFly suite while it was developed, but the lack of choices reg. hardware interfacing made me drop it.
    I havent checked it for a long time now, so maybe things have changed.
    I loved the iFly737 and was a betatester for the model. THe flight characteristics was a big leap forward, but the Jetstream that operates with the Prosim software is even better. No doubt it's the best feeling 737 I've ever played with.

Page 1 of 3 123 LastLast