Header MyCockpit
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    10+ Posting Member
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Brisbane
    Posts
    23
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    My single projector set up

    hi all

    I am using a Dell S300 projector (just 1) for the outside view however I am having alot of poor graphics displays as you can see from my video, especially towards the end (last 30 sec or so) outside view landing,

    is there anything i can do to reduce this? or is this the inherent limitations of using a short throw projector with a resolution of 1280 x 800.

    http://www.youtube.com/watch?v=SXhba_b0Svg


    thanks
    Clayton

  2. #2
    500+ This must be a daytime job Sean Nixon's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    EGNT
    Posts
    709
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: My single projector set up

    It appears as if the settings have changed during the clip. The image is terrible during and after the landing. Up until then though, everything looks fine. Not sure what the cause might be. Check your settings haven't changed somehow. Sorry I can't be more helpful, but i'm sure it's not the projectors fault.

    Sean

  3. #3
    25+ Posting Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    SW Florida USA
    Posts
    72
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: My single projector set up

    Hi Clayton:

    Can you get a "Y" cable and run a standard monitor along with the projector?

    Maybe that will help isolate your problem to vidcard or projector.


    Regards Ken K

  4. #4
    500+ This must be a daytime job


    Efe Cem Elci's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Istanbul, Turkey, Turkey
    Posts
    540
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: My single projector set up

    Lets not forget the y cable also deteriorates the image substantially.

    I'm gonna guess graphics adapter...

  5. #5
    10+ Posting Member
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Brisbane
    Posts
    23
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: My single projector set up

    hi, so do you think it is my GPU?

  6. #6
    500+ This must be a daytime job


    Efe Cem Elci's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Istanbul, Turkey, Turkey
    Posts
    540
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: My single projector set up

    What are your graphic settings at? The only thing that led me to thing graphics adaptor is it gets worse as you are coming in to land, which usually means more details (thus more work for the adapter) than at higher altitude.

  7. #7
    150+ Forum Groupie
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Auburn, WA
    Posts
    180
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: My single projector set up

    It looks to me like an artifact of the antialiasing. The FS series has always been a bit odd about how it handles antialiasing, particularly if light bloom is enabled. Since this is done as a post-render effect and the runways are drawn as billboards, what you end up with is beautifully antialiased, mipmapped imagery with non-antialiased runways. Try turning off the advanced "DirectX 10" effects and see if that changes anything.