Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    25+ Posting Member


    KEEPERCDN's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    45
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    G.A. Panel by Peix Software

    Hi everyone

    I am been looking at this software as to improve my cockpit and I was wondering if anyone could give me better in site on it and if your using it or not, I am using a one system with a decayed monitor for the avionics, and I have a ATI 6950.

    KEEPERCDN

  2. #2
    Forum Moderator
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Essex / EGMC
    Posts
    2,104
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: G.A. Panel by Peix Software

    Peix is cheap but very grainy. It uses quite a bit of your cpu and memory compared to PM. Others have had better results using a networked seperate pc to keep the load of the FS pc.

    There is a demo available so I would give it a try and see what you think!

    Alex
    Building An Airbus In My Garage!

  3. #3
    300+ Forum Addict skino's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    germany
    Posts
    349
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: G.A. Panel by Peix Software

    Try http://www.cockpitsolutions.com/index_home.htm FsXPand, demo is available on the Site.
    For GA or Jet or Heli or...
    Gaugeeditor/Gaugemaker include.

    Jayco GAuges is perfect Freeware for small GA Panels

  4. #4
    Forum Moderator
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Essex / EGMC
    Posts
    2,104
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: G.A. Panel by Peix Software

    Just to add, you have free gauges from 'TheGaugesFactory', these are very popular now!
    Building An Airbus In My Garage!

  5. Thanks ddimm thanked for this post
  6. #5
    25+ Posting Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Yorkshire Dales
    Posts
    52
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: G.A. Panel by Peix Software

    I have used GAPanel for about 5 years in my sim on a networked pc without any problems. The pc also runs PlanG, Teamspeak and FSINN at the same time.

    Den

  7. #6
    75+ Posting Member ddimm's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Norcross
    Posts
    145
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: G.A. Panel by Peix Software

    I just started using the SimPlugins Panel builder on a seperate PC and happy with the results so far. I am also using PlanG on the same computer with no performance issues.

    http://www.simplugins.com/html/fsx.html

  8. #7
    25+ Posting Member


    KEEPERCDN's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    45
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: G.A. Panel by Peix Software

    Thanks for all your replies, So what I am getting from all your replies is i need two system in order to make this work best, and that is too bad, I thought by getting a 6950 I would not need to systems.

  9. #8
    300+ Forum Addict skino's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    germany
    Posts
    349
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: G.A. Panel by Peix Software

    That is not right. On a reasonably strong system, all of these programs come together easily with the Simulator an works perfect. They run a little bit better on a 2nd PC (and they are also made).
    But as I said, it speaks not to use on a PC especially since always a demo gives or it's freeware. Try out so easily without risk.