Results 1 to 10 of 10

Thread: Maybe small bug

  1. #1
    10+ Posting Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Austria
    Posts
    17
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Maybe small bug

    Saving the FO-PFD position either as normal or x-ed gives an error: 'The specified file was not found' and the position is not saved.

    Regards

  2. #2
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    France,Nice
    Posts
    2,425
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Maybe small bug

    Are you using b23.21 or b23.2?
    If you ever used b23.2 or previous, did you update the FO_PFD.exe?

  3. #3
    10+ Posting Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Austria
    Posts
    17
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Maybe small bug

    I'm using b23.21 and it is the first installation of A320FMGS.

  4. #4
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    France,Nice
    Posts
    2,425
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Maybe small bug

    try the following:
    -delete FO_PFD.exe
    -copy the PFD.exe and rename it as FO_PFD.exe

    If this does not work, then it's really weird!

    Also, check that the decimal separator character is set to '.' in windows (control panel, regional settings).

    JL

  5. #5
    10+ Posting Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Austria
    Posts
    17
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Maybe small bug

    Did as you said. Copied Cpt PDF as FO PDF and changed the regional settings so decimal separator is '.'

    Sorry no change, still the same error.

  6. #6
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    France,Nice
    Posts
    2,425
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Maybe small bug

    Ok weird.
    I will try to change a few things for next version then...
    Just to know, what version of windows do you use? XP, vista, 7?

  7. #7
    10+ Posting Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Austria
    Posts
    17
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Maybe small bug

    The computer that runs the panels has Vista OS. The flightsim computer with FMGS server runs with Windows 7.

  8. #8
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    France,Nice
    Posts
    2,425
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Maybe small bug

    can you try the FO_PFD on the computer running 7 to see if it's OS related?

  9. #9
    10+ Posting Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Austria
    Posts
    17
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Maybe small bug

    On the windows 7 computer with an ATI graphics processor it worked and that pushed me to the correct solution: on the Vista computer there are two nvidia cards installed so I updated the nvidia drivers to the latest version and now I can save the FO PDF position without error. I'm sorry to have wasted your time.

  10. #10
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    France,Nice
    Posts
    2,425
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Maybe small bug

    Ah this is very interesting and unexpected. Id really do not see why the video drivers would have caused this error?
    Anyway glad it works now...