Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    500+ This must be a daytime job Nick1150's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Athens
    Posts
    766
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    How to display online callsigns on TCAS screen ?

    Hi,

    I have been strugling to display the callsigns of all the aircrafts which are flying online around me.

    First of all I can see all the traffic around me alright when flying online. In PM in the pfd.ini the option callsign is on, but I beleive I have to do something from the FSUIPC side too ( ? ). I am using SB4.

    Any idea ?

    Thanks in advance,

  2. #2
    500+ This must be a daytime job Nick1150's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Athens
    Posts
    766
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: How to display online callsigns on TCAS screen ?

    Anyone ?

  3. #3
    75+ Posting Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Spain
    Posts
    146
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: How to display online callsigns on TCAS screen ?

    Quote Originally Posted by Nick1150 View Post
    Anyone ?
    Sorry Nick,

    Not checked the forums for some time..

    Its easy, at least for me with the Boeing set up

    in the CDU, go to the TCAS page and simply select show names instead of all.

    I did not need to do any other tweaks at all

    Good luck
    Peter

  4. Thanks Nick1150 thanked for this post
  5. #4
    500+ This must be a daytime job Nick1150's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Athens
    Posts
    766
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: How to display online callsigns on TCAS screen ?

    Thanks Peter,

    I will try and revert

  6. #5
    500+ This must be a daytime job Nick1150's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Athens
    Posts
    766
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: How to display online callsigns on TCAS screen ?

    Hello again,

    Can you please give me a hint about the location of the TCAS page ? I cannot find it.

    Thanks in advance

    Nick

  7. #6
    500+ This must be a daytime job Nick1150's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Athens
    Posts
    766
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: How to display online callsigns on TCAS screen ?

    I am trying to find the TCAS page in the CDU menu, and I cannot find it,

    Any advice ?

  8. #7
    75+ Posting Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Spain
    Posts
    146
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: How to display online callsigns on TCAS screen ?

    Hi Nick,

    on the CDU press MENU
    then go to EFISL or EFISR
    3rd option on the left side.. TCAS
    again 3rd option CALLSIGNS

    next remember to press the TFC knob on the EFIS Selector.

    Good luck

    Peter

  9. #8
    500+ This must be a daytime job Nick1150's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Athens
    Posts
    766
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: How to display online callsigns on TCAS screen ?

    Quote Originally Posted by Peter Nielsen View Post
    Hi Nick,

    on the CDU press MENU
    then go to EFISL or EFISR
    3rd option on the left side.. TCAS
    again 3rd option CALLSIGNS

    next remember to press the TFC knob on the EFIS Selector.

    Good luck

    Peter
    Thanks,

    I didn't enter EFIS menu. I thought it had nothing to do with it.

    I will try and revert.

    Thanks

    nick

  10. #9
    500+ This must be a daytime job Nick1150's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Athens
    Posts
    766
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: How to display online callsigns on TCAS screen ?

    Hi,

    I have changed the TCAS option to callsign, but it seems that nothing happens!

    I suspect it has something to do with Squawkbox (maybe ? )