Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    300+ Forum Addict Tom_G_2010's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Central Mass
    Posts
    437
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Exclamation Alan HELP!!! I can't get past a Resource File Error.

    Alan,

    I am at a loss to trouble shoot this. I have FS2P running on my desktop and laptop PC. It works great on the laptop but crahes under a specific condition on the desktop.

    It did work initially on the desktop but at some point while trying to build my annunciator panel something went very wrong. If I add the FS Out Component Main_Bus_Voltage I get the following error.



    When I click ok FS2P shuts down.

    I uninstalled and reinstalled FS2P but that did not solve the issue. I took all the files from my laptop (which is working correctly) and copied them over those on the desktop. No Luck . . .

    Any idea what "Resource File" it is looking for? Based on what I've done so far I am assuming it's not an FS2P file, or at least not one in the program folder.

    HELP!!!!

    PS: I really like FS2P so far and am coming up with some great stuff for my SIM. THANKS!!! For building a great app!

  2. #2
    builder
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Texas
    Posts
    587
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Alan HELP!!! I can't get past a Resource File Error.

    When you installed. Did you executed setup, did you "run as administrator" ?

  3. #3
    builder
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Texas
    Posts
    587
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Alan HELP!!! I can't get past a Resource File Error.

    I am assuming this is Win7.

  4. #4
    builder
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Texas
    Posts
    587
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Alan HELP!!! I can't get past a Resource File Error.

    What operating systems? What version of Fs2ph?

  5. #5
    300+ Forum Addict Tom_G_2010's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Central Mass
    Posts
    437
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Alan HELP!!! I can't get past a Resource File Error.

    I am running Win 7 64 bit on an Intel Core I5 on both the laptop and desktop. The desktop pc has multple login accounts but mine is the admin account. The laptop has only a single login account so it is the default admin account.

    FS2P is Version 5.0.21

    I did not specificly select run as Admin when installing PS2P on either pc. If you think that will make a difference I can uninstall and reinstall on the desktop pc to see what happens.

  6. #6
    builder
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Texas
    Posts
    587
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Alan HELP!!! I can't get past a Resource File Error.

    Win7 makes a distinction between admin account and running as admin. There are rwo types of admins apparently. Did some basic research on Microsoft.com. I am assuming you are running fs2ph5. Do you have .NET framework 1.1 installed on both machines?
    Last edited by CocnutAir; 07-16-2011 at 02:03 PM. Reason: punctuation! and speling

  7. #7
    300+ Forum Addict Tom_G_2010's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Central Mass
    Posts
    437
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Alan HELP!!! I can't get past a Resource File Error.

    Yes, running .NET 1.1 ans FS2P 5.0.21.

    I just did an uninstall and a re-install. When re-installing I used run as admin. It did make a difference, but did not solve the problem. Instead of getting the resource error right away if a config has the FS Out Main Bus Voltage component, FS2P simply hour glasses for an extended period of time and does not function.

    I wonder what resource it's looking for???

  8. #8
    500+ This must be a daytime job



    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Juneau, AK
    Posts
    619
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Alan HELP!!! I can't get past a Resource File Error.

    Tom,

    Have you tried redownloading fs2p5? Maybe you got an incomplete file somehow?
    http://juneaucessnasim.blogspot.com
    N58243 (virtual)- Low and Slow...

  9. #9
    builder
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Texas
    Posts
    587
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Alan HELP!!! I can't get past a Resource File Error.

    I would need to look at your circuit.
    Send that to me at alan@coconutair.com
    You will also need to give me quick steps to replicate problem using your circuit.

  10. #10
    300+ Forum Addict Tom_G_2010's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Central Mass
    Posts
    437
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Alan HELP!!! I can't get past a Resource File Error.

    Quote Originally Posted by CocnutAir View Post
    I would need to look at your circuit.
    Send that to me at alan@coconutair.com
    You will also need to give me quick steps to replicate problem using your circuit.
    Alan, thanks! I'll send what I have to you early this week, I'm just logging off now to head for the airport and will be traveling for several days.

Page 1 of 2 12 LastLast