Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Link Errors

  1. #1
    Heli Builder fweinrebe's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Namibia
    Posts
    325
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Link Errors

    Don't know if it just me, but when I click on any link in the Links page I get these errors: That is for all links e.g. Boeing, Airbus etc.

    "41.219.108.93 Unable to locate /forums/air-shows-31/http://www.mycockpit.org/links/index.php 404 "
    Fritz -> Helicopter Cockpit Builder
    (FSX | TH2Go | Arduino | C# Avionics | CNC)

  2. #2
    500+ This must be a daytime job


    Efe Cem Elci's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Istanbul, Turkey, Turkey
    Posts
    544
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Link Errors

    I clicked all the way through to the Boeing 707 site without encountering said or any other problem. FYI.

  3. Thanks Matt Olieman thanked for this post
  4. #3
    Heli Builder fweinrebe's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Namibia
    Posts
    325
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Link Errors

    I still have the problem.

    I tried IE, Google Chrome and Firefox, they all do this. I even disabled Antivirus and Firewall still the same. Isn't there anything wrong on my profile maybe?

    Does the web server log shows this error maybe?
    Fritz -> Helicopter Cockpit Builder
    (FSX | TH2Go | Arduino | C# Avionics | CNC)

  5. #4
    10+ Posting Member
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Arecibo, PR
    Posts
    10
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Link Errors

    I'm having the same problem. Hope this get fixed soon.

  6. Thanks fweinrebe thanked for this post
  7. #5
    Heli Builder fweinrebe's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Namibia
    Posts
    325
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Link Errors

    I've now tried from another Internet Service Provider and different access method on a different PC . I still get the problem. I am sure that this problem exists. Maybe an IP filter or related web scripts are causing these errors.

    Please look into this further? Half of the functions on this web is unusable for me (and others) due to this. (Edit: Half is a bit much, but it sure feels like a lot)

    Can more people please test this for us?
    Last edited by fweinrebe; 05-27-2011 at 04:47 PM. Reason: grammar and edit...
    Fritz -> Helicopter Cockpit Builder
    (FSX | TH2Go | Arduino | C# Avionics | CNC)

  8. #6
    Executive Vice President, MyCockpit


    Matt Olieman's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Ocala, FL USA
    Posts
    3,155
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Link Errors

    It would be helpful to know where the link resides, providing a full URL to the link. I'm assuming you are referring to links within a post.

    Matt Olieman

  9. #7
    Heli Builder fweinrebe's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Namibia
    Posts
    325
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Link Errors

    Quote Originally Posted by Matt Olieman View Post
    It would be helpful to know where the link resides, providing a full URL to the link. I'm assuming you are referring to links within a post.

    Matt Olieman
    Hi Matt

    1) On the Main menu Links page http://www.mycockpit.org/links/index.php: I refer to all links in that page. Also all the Sub-Menu items in the Green menu bar when the Links page is active ( Submit A Link, Link To Us, What's New, What's Popular, Search). Typical error message as in post #1.

    2) Below the Links page there are 2 sections: 5 Newest Links and Random Links. They are also mis-behaving.

    The errors I get is something like this: "41.63.213.11 Unable to locate /forums/showlink.php?do=goto&l=414&linkurl=tomschik.athttp://www.mycockpit.org/links/index.php 404 " (This is the only text on the page, no logos, menu's, ads etc.)

    The HTML code for the page is:
    HTML Code:
    41.63.213.11
    Unable to locate 
    /forums/showlink.php?do=goto&l=414&linkurl=tomschik.athttp://www.mycockpit.org/links/index.php
    404
    
    <!-- 
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       
    -->
    The rest of the site, all the links that is posted within forum posts are working 100%

    Regards
    Fritz -> Helicopter Cockpit Builder
    (FSX | TH2Go | Arduino | C# Avionics | CNC)

  10. #8
    Executive Vice President, MyCockpit


    Matt Olieman's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Ocala, FL USA
    Posts
    3,155
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Link Errors

    @ fweinrebe

    Thanks, will check into that.

    Matt Olieman

  11. #9
    Heli Builder fweinrebe's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Namibia
    Posts
    325
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Link Errors

    Matt, I figured out what is going wrong with the Links. Now you just have to figure out why and how to fix it.

    When clicking on Links in the Links page, they are prefixed with /forums/ instead of /links/. To give you an example: If I click on Boeing, the URL in the address bar points to http://www.mycockpit.org/forums/boeing-73/ hence the error "41.63.235.11 Unable to locate /forums/boeing-73/http://www.mycockpit.org/links/index.php 404". If i now edit the URL in the address bar to: http://www.mycockpit.org/links/boeing-73/ it works 100%.

    I believe this to be a setup problem in the Links module.

    I still can't figure out why Efe didn't experience this problem. Maybe you don't experience this problem since you have administrator access. Maybe that is why ElektroPR is also experiencing this problem.
    Fritz -> Helicopter Cockpit Builder
    (FSX | TH2Go | Arduino | C# Avionics | CNC)

  12. #10
    Executive Vice President, MyCockpit


    Matt Olieman's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Ocala, FL USA
    Posts
    3,155
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Link Errors

    I'm glad you figured it out. Links is a third party plugin, and I've not renewed our support for quite some time and it's a section of MyCockpit that has not been used very much. This does seem to be a familiar problem and it's within the plugin script. I'll do my best to get it corrected.

    Thanks again for letting me know the detailed problem.

    Matt Olieman

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread