Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    150+ Forum Groupie


    Joe Lavery's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Cardiff, UK
    Posts
    157
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Open Cockpits Encoder Keys

    Hi all,
    I'm trying to setup 2 encoder keys boards on 1 PC. I've added the correct info into the ini file regarding USB etc. but only one encoder board is recognised when I launch the program. In fact when two are connected the encoder program says No USB.

    Anyone got any ideas.

    Cheers

    Joe.

  2. #2
    25+ Posting Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Poland
    Posts
    30
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Open Cockpits Encoder Keys

    Open Cockpits Encoder Keys
    You mean Encoders card or USBKeys card?
    Each card runs correctly if tested separately?
    Have you tried Opencockpits forum?
    Seems to be the perfect place to ask.

  3. #3
    150+ Forum Groupie


    Joe Lavery's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Cardiff, UK
    Posts
    157
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Open Cockpits Encoder Keys

    It is the USBKeys card, and yes I already posted to the OC forum; the moderator there suggested I use SIOC instead
    not really much help, I'll try the boards on a differnt machine sperately as you suggest,

    Many thanks.

  4. #4
    25+ Posting Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Poland
    Posts
    30
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Open Cockpits Encoder Keys

    Have you followed this doc:
    http://www.andare-ing.com/uploads//U...english%29.PDF
    I assume you've set these settings for each card:
    Code:
    MUSB=Yes
    deviceUSB=//different number for each card//
    IOCP_port=//different number for each card//

Similar Threads

  1. Open Cockpits FMC......HELP PLEASE !!!!!!
    By davemckee in forum General Builder Questions All Aircraft Types
    Replies: 40
    Last Post: 08-30-2011, 08:52 AM
  2. Open Cockpits MCP Please Help.
    By flightsox in forum I/O Interfacing and Hardware
    Replies: 19
    Last Post: 07-29-2009, 12:25 PM
  3. Open cockpits USB keys card
    By barkay in forum OpenCockpits General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 11-17-2008, 11:45 AM
  4. Open Cockpits FMC/CDU kit
    By Daveanne in forum Computer Hardware Setup
    Replies: 12
    Last Post: 09-25-2008, 04:49 PM
  5. Open Cockpits
    By garyk007 in forum I/O Interfacing Hardware and Software
    Replies: 2
    Last Post: 05-03-2007, 04:06 AM