Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Germany
    Posts
    3
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Setting overhead korry states

    Hello,

    many pushbutton switches (korries) on the overhead panel have two states (on and off), for example the GEN-switches on the Elec-Panel (see FCOM). Now I'm asking me how to send these button states to the software, because there exist only one offset value (offset 66d2, value 75 for Version 16.3) for each pushbutton.

    I assume, that it's necessary to use momentary switches instead of pushbutton switches or to synchronize button states with led status data coming from offset 66d3 in some way. Am I right?

    Best regards,
    Thomas

  2. #2
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    France,Nice
    Posts
    2,426
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Setting overhead korry states

    Hi,

    I'm sorry, I've just noticed this post today, I didn't look in this part of the forum for quite some time.

    First, there is a newer version of the software, whith new offsets allocations (B19.1).
    Second,
    I assume, that it's necessary to use momentary switches instead of pushbutton switches or to synchronize button states with led status data coming from offset 66d3 in some way. Am I right?
    you're absolutely right. With FSUIPC it's quite difficult to be more accurate than that.
    If you use I/O cards from Opencockpit or FDS, it's possible to use pushbuttons out of the box though.

    Sorry again for the delay in my answer...

    JL

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Germany
    Posts
    3
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Setting overhead korry states

    No problem! Thanks for your confirmation and once again for your great piece of software.

    Thomas

Similar Threads

  1. Korry 318
    By cdbaron in forum Welcome to MyCockpit New here? Introduce Yourself!
    Replies: 1
    Last Post: 01-30-2010, 11:26 AM
  2. Offset names and states
    By Hans Krohn in forum PMSystems
    Replies: 1
    Last Post: 10-01-2009, 01:26 PM
  3. Overhead korry switch click
    By sstusek in forum Dodiano's Airbus Forum
    Replies: 6
    Last Post: 03-09-2009, 12:46 AM
  4. Korry question
    By skywatch in forum General Builder Questions All Aircraft Types
    Replies: 1
    Last Post: 11-06-2008, 12:50 PM

Tags for this Thread