Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Our new friend needs to reach 10 posts to get to the next flight level
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Denmark
    Posts
    9
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    One input for gear announciators?

    I was wondering if the various software supports error warnings for separate gear falliors on the B737 - such a nose gear announciator being red, while the main gear is showing two green lights. If so, I need 6 input (+) leads - one for each announciator , if not, I only need 2 - one for red and one for green light (and a shared common (-) for them all).
    I have the FDS3X sysboard for interfacing.

    Any suggestions?

    Torben

  2. #2
    75+ Posting Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    MI
    Posts
    116
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: One input for gear announciators?

    Sim A, ProSim737 and PM all support the separate outputs. If you only use two you plan on running all the LEDs (6 green or 6 red) off each output? Not sure you'll like that

  3. #3
    Our new friend needs to reach 10 posts to get to the next flight level
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Denmark
    Posts
    9
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: One input for gear announciators?

    That's why I asked. couldn't find separate offsets in the FSUIPC list. 6 separate outputs it is then. Thanks.

    Torben

  4. #4
    75+ Posting Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    MI
    Posts
    116
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: One input for gear announciators?

    I use these:

    LIGHT=737-MIP_GEAR_L_TRANSIT Fsaddr:5347 Bit:2
    LIGHT=737-MIP_GEAR_L_DOWN Fsaddr:5347 Bit:3
    LIGHT=737-LIGHT=737-MIP_GEAR_N_TRANSIT Fsaddr:5347 Bit:4
    LIGHT=737-MIP_GEAR_N_DOWN Fsaddr:5347 Bit:5
    LIGHT=737-MIP_GEAR_R_TRANSIT Fsaddr:5347 Bit:6
    LIGHT=737-MIP_GEAR_R_DOWN Fsaddr:5347 Bit:7

Similar Threads

  1. Need Member Input
    By Trevor Hale in forum MyCockpit Crew Rest (Off topic chat forum)
    Replies: 5
    Last Post: 07-04-2009, 02:08 AM
  2. need some input
    By djcevera20 in forum General Builder Questions All Aircraft Types
    Replies: 4
    Last Post: 05-07-2009, 03:58 PM
  3. input reverse
    By aviaparts in forum FS2Phidget Users
    Replies: 1
    Last Post: 04-02-2008, 05:53 PM
  4. 0/16/16, input question
    By Elisio in forum FS2Phidget Users
    Replies: 2
    Last Post: 09-10-2006, 06:34 AM
  5. map 1 input on 2 offsets
    By captaintom in forum FS2Phidget Users
    Replies: 11
    Last Post: 04-26-2006, 08:39 AM