Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    25+ Posting Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Denmark
    Posts
    35
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    More than one LEO BODNAR device to same pc - possible?

    Is it possible to connect two LEO BODNAR BU0836X to the same computer? Will the computer see it as two diffent joystick device or will there be a conflict?

  2. #2
    75+ Posting Member
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    IJmuiden, Netherlands
    Posts
    87
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: More than one LEO BODNAR device to same pc - possible?

    Yes that is no problem. Although I have one pc on which it was not possible (but the problem was probably on the pc side)

  3. #3
    150+ Forum Groupie
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Saskatchewan,Canada
    Posts
    255
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: More than one LEO BODNAR device to same pc - possible?

    Yes ,But I believe there is a problem with the Fsuipc sometimes getting the 2 (or more) cards confused.

    Not sure if there is a work around for this problem although ,when you realize the cards are switched ,it is an easy fix.

    I read here somewhere a while ago that you could order cards with custom names to solve this problem and I have asked on the Bodnar site via email and haven't got a reply .

  4. #4
    300+ Forum Addict nax228's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Oslo
    Posts
    331
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: More than one LEO BODNAR device to same pc - possible?

    Alter the cardnames in the registry so you dont mix them up

  5. #5
    150+ Forum Groupie
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Saskatchewan,Canada
    Posts
    255
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: More than one LEO BODNAR device to same pc - possible?

    How would you alter the cardnames in the registry? Is there a tutorial to do that somewhere?
    Thanks.

  6. #6
    300+ Forum Addict nax228's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Oslo
    Posts
    331
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: More than one LEO BODNAR device to same pc - possible?

    You can change more or less everything via REGEDIT.

    Type regedit in Start/Run and go to:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DESCRIPTION\System\MultifunctionAdapter\12\OtherController
    (every system is different from each other, so you might not have a "12" folder. Look around. This was on a XP system)
    Find the BU0836X entry
    Change the Identifier value and call your cards something usefull.

    I tried this at home on my WIN7 system. This board is called 737 TQ Revolution Simproducts.
    Found it here:

    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\MediaProperties\PrivateProperties\Joystick\OEM\VID_1DD2&PID_2008

    A bit different from my XP.
    You can use the "Find" command in regedit to search for your card entry.

    As long as you don't change anything in there you can look around in the registry without any risk of screwing things up.
    Basicly your mission is to find your card and rename it. Different OS's have different structure, but you should be able to find it quite easy. May the force be with you. Crosscheck and report.

  7. Thanks DHABERT, wannabeaflyer thanked for this post
  8. #7
    10+ Posting Member
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Leamington Spa
    Posts
    22
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: More than one LEO BODNAR device to same pc - possible?

    I have four bu0386x cards on my system but can only find one reference in the Win 7 registry. I want to give them names like OVHD 1 etc. Adding extra cards causes problems with ProSim at present and I would like to avoid having to re-assign all the switches when I add a board for the MIP etc. Any help would be very much appreciated.

  9. #8
    25+ Posting Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    UK
    Posts
    41
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: More than one LEO BODNAR device to same pc - possible?

    opps, made a mistake regarding posting. thread is listed differently.

Similar Threads

  1. Yoke Centering Device
    By Polmer in forum Westozy's Mechanical Engineering
    Replies: 4
    Last Post: 12-15-2010, 04:58 AM
  2. USBServo Card Device Number
    By ADW in forum OpenCockpits General Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 08-24-2010, 06:03 PM
  3. Thread about 737 LE device panel?
    By ivar hestnes in forum General Builder Questions All Aircraft Types
    Replies: 1
    Last Post: 04-05-2009, 04:33 PM
  4. Yoke dampening device...
    By ak49er in forum Cockpit Parts and Motion Platforms
    Replies: 4
    Last Post: 10-03-2008, 11:51 PM