Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    10+ Posting Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Italy
    Posts
    10
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    level-d not detected

    Hi niko, I have formatted and reinstalled my windows xp, then I installed again fs9 , level-d sp3 but now lekseecon (version 3.9) is not able to connect to level-d aircraft.
    I use this old version because it worked very well till yesterday...
    Now when I start SIOC , lekseecon and than fs9 with level-d, the icon of lekseecon remains green and gray instead of green and blue and the logfile at the and says "waiting for level-d........"
    the sioc file, the lekseecon config file is ok as well as the imput numbers of the mastercards
    the sdk.dll file in the modules folder of fs9 is the version 1.3 and if I replace it with the 1.4 version present in the lekseecon folder is not possible to start fs9 and if I install the 1.3 version in the lekseecon folder nothing change.
    I also tried to reinstall lekseecon but nothing change also

    any suggestion???

    thank you

    have a nice Christmas

    Giacomo

  2. #2
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim kiek's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Netherlands
    Posts
    2,202
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: level-d not detected

    Hi Giacomo,

    Please update to lekseecon 7.0 first. I only give support after you have installed the latest version. You're way behind
    Please study the Manual carefully, especially section 1 "Getting Started".
    Do note that you have to give all your lekseecon SIOC variables the attribute Static.
    And also note that you should not touch any .dll file, everything goes automatic.

    regards,
    Nico

  3. #3
    10+ Posting Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Italy
    Posts
    10
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: level-d not detected

    just one question...this is why i never updated it...

    the variables number assignment are the same or for example what was in tha 3.9 version for example the logo light now in the version 7 is for some other command....
    I mean...do I need to rewrite my sioc file or just give the attribute static to all???

    thank you

    giacomo

  4. #4
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim kiek's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Netherlands
    Posts
    2,202
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: level-d not detected

    The variables have not changed, at least 99% did not. Only a few changes, for instance the COMM variables have changed slightly. The Manual is up to date, study the Manual.

    So yes, you merely have to add Static.


    Nico

    P.S. and in most cases you no longer need a lekseecon.ini file, the configuration parameters are detected automatically by lekseecon.

Similar Threads

  1. Should I go to the next level or not ???
    By Nick1150 in forum Where to Start Building a Home Cockpit
    Replies: 19
    Last Post: 12-12-2009, 04:03 AM
  2. Level D
    By garyk007 in forum General Builder Questions All Aircraft Types
    Replies: 28
    Last Post: 05-29-2007, 03:40 PM
  3. TextLCD not getting detected
    By JBaymore in forum FS2Phidget Users
    Replies: 4
    Last Post: 04-17-2006, 04:50 PM