Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    500+ This must be a daytime job 737NUT's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Indianapolis, IN
    Posts
    778
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    BU0836X Doesn't work in Vista, Need ideas

    Well, let me start off by saying i'm PISSED! I waited 35 days and finally got the product. Website states Vista compatible.

    I plug it into my FSX pc which uses Vista 32bit, Device not recognized! It actually caused my PC to get a bluescreen of death!!! Web site says the following,

    ' Natively supported by Windows Vista/XP/2000/Me/98, Mac OS X and Linux
    True Plug-and-play at its best.'

    Uh, yea, uh right! NOT!

    Glad i thought to test it before i paid for it. It is useless. So now after all the headache of the shipping circus, now it won't work as advertised on my Vista 32 PC.

    I'm sorry if this offends anyone but i spent an hour searching the net and all i found was other frustrated Vista users having problems. All said no help or contact from Leo. He sells you the product then disappears.

  2. #2
    75+ Posting Member Leo Bodnar's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    UK
    Posts
    97
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: BU0836X Doesn't work in Vista, Need ideas

    I have refunded 100% of your purchase few weeks ago. Please return the product as agreed with ordinary Airmail and I will cover your return shipping costs as well.
    BU0836X is Vista compatible.

    Quote Originally Posted by 737NUT View Post
    Well, let me start off by saying i'm PISSED! I waited 35 days and finally got the product.
    What date (post by...) is printed on the shipping label?

    Leo

  3. #3
    500+ This must be a daytime job 737NUT's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Indianapolis, IN
    Posts
    778
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: BU0836X Doesn't work in Vista, Need ideas

    Quote Originally Posted by Leo Bodnar View Post
    I have refunded 100% of your purchase few weeks ago. Please return the product with ordinary Airmail and I will cover your return shipping costs as well.
    BU0836X is Vista compatible.
    Leo
    Gee, thats professional, politely tell me i'm lying. It DOESN'T work, i want to use it so why not help your customer. I will pay for it if it works. It works fine on my XP laptop.

  4. #4
    500+ This must be a daytime job 737NUT's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Indianapolis, IN
    Posts
    778
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: BU0836X Doesn't work in Vista, Need ideas

    I fixed it on my own! I deleted ALL usb devices and let Vista reload everything for the USB devices. Now it works fine. I will paypal you asap.

  5. #5
    500+ This must be a daytime job



    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Juneau, AK
    Posts
    619
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: BU0836X Doesn't work in Vista, Need ideas

    UK Leo leg humpers? A little harsh but I lol'd. Dude, the revolution ended in 1783. It's even been 196 years since they burned the White House. They are our friends now!

    They are a strange bunch with their afternoon tea, Doctor Who and spotted ****, but they are generally harmless now!

    Glad it is working, and have a Merry Christmas whichever side of the pond you live on, or is it Boxing Day?

    Reid

    Edit: apparently I can't type spotted "short for richard" without being filtered.....
    http://juneaucessnasim.blogspot.com
    N58243 (virtual)- Low and Slow...

  6. #6
    300+ Forum Addict



    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Body in Netherlands, Hart in the Fairest Cape!
    Posts
    402
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: BU0836X Doesn't work in Vista, Need ideas

    Quote Originally Posted by 737NUT View Post
    I fixed it on my own! I deleted ALL usb devices and let Vista reload everything for the USB devices. Now it works fine. I will paypal you asap.
    Well Done!

    I personaly think an apology toward Leo might be an acceptable gesture after moaning and groaning. (<- That's my personal opinion. If you don't like it and feel like flaming me please do it via PM).

  7. Thanks autocadplease thanked for this post
  8. #7
    500+ This must be a daytime job ian@737ng.co.uk's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Oswestry, Shropshire
    Posts
    677
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: BU0836X Doesn't work in Vista, Need ideas

    Quote Originally Posted by capetonian View Post
    Well Done!

    I personaly think an apology toward Leo might be an acceptable gesture after moaning and groaning. (<- That's my personal opinion. If you don't like it and feel like flaming me please do it via PM).
    first of all i have to say that i have no issues with the card working on vista. secondly, i have to agree with carpetonian as the issue was not with the card and
    finally spotted d*ck is really nice
    have a great christmas chaps
    rgds

    ian
    Mr. Ian. P. Sissons is hereby recognised as an Honorary Flight Sim Captain following his passing in February 2016. This is in recognition for his commitment to Flight Simulation.

    www.mycockpit.org Featured Builder August 2008 www.737ng.co.uk
    FS9/PROSIM737/CPFLIGHT/Lots of BU0836X's and a Beer Fridge

  9. #8
    75+ Posting Member lenne's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Sweden
    Posts
    106
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: BU0836X Doesn't work in Vista, Need ideas

    Glad you solved this problem!

    Ive been looking at the leo bodnar card for a while and and it
    seem to be a cheap and easy card to use...after dealing with interfacing
    problems like this of course=).

    Im also using vista 32 so this was good information before my card purchase.
    Quote Originally Posted by 737NUT View Post
    Well, let me start off by saying i'm PISSED! I waited 35 days and finally got the product. Website states Vista compatible

    I plug it into my FSX pc which uses Vista 32bit, Device not recognized! It actually caused my PC to get a bluescreen of death!!! Web site says the following,

    ' Natively supported by Windows Vista/XP/2000/Me/98, Mac OS X and Linux
    True Plug-and-play at its best.'

    Uh, yea, uh right! NOT!

    Glad i thought to test it before i paid for it. It is useless. So now after all the headache of the shipping circus, now it won't work as advertised on my Vista 32 PC.

    I'm sorry if this offends anyone but i spent an hour searching the net and all i found was other frustrated Vista users having problems. All said no help or contact from Leo. He sells you the product then disappears.

  10. #9
    500+ This must be a daytime job ian@737ng.co.uk's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Oswestry, Shropshire
    Posts
    677
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: BU0836X Doesn't work in Vista, Need ideas

    hello lenne.......
    i have been using BU0836 family of cards for years from windows 2000 thru XP, Vista and into W7 with no issues at all.
    they are virtually 'bombproof' and there is so much you can do with them once you know how to squeeze every last function
    out of them. good luck and merry christmas captain

    ian
    Mr. Ian. P. Sissons is hereby recognised as an Honorary Flight Sim Captain following his passing in February 2016. This is in recognition for his commitment to Flight Simulation.

    www.mycockpit.org Featured Builder August 2008 www.737ng.co.uk
    FS9/PROSIM737/CPFLIGHT/Lots of BU0836X's and a Beer Fridge

  11. #10
    25+ Posting Member



    Join Date
    Nov 2010
    Location
    The Netherlands
    Posts
    26
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: BU0836X Doesn't work in Vista, Need ideas

    Hi Lenne,

    I got my card 2 weeks after ordering.
    Shipped 1week after order, mail took one week as well.
    That was shipped to the netherlands.

    The cards work very well!
    I use Win 7 64 bit.

    I ordered the E37 encoders, these are very nice.
    My setup is more towards GA, aircraft. The encoders feel like com, nav knobs in GA aircraft.

    Cheers

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Motion Platform Ideas
    By Terry72 in forum Cockpit Parts and Motion Platforms
    Replies: 8
    Last Post: 09-20-2009, 10:10 AM
  2. Any wiring ideas for a matrix!
    By AlexJ in forum I/O Interfacing Hardware and Software
    Replies: 4
    Last Post: 07-13-2009, 12:53 PM
  3. Any suggestions or ideas?
    By 737NUT in forum I/O Interfacing Hardware and Software
    Replies: 6
    Last Post: 11-16-2007, 12:08 PM
  4. cp flight mcp problem any ideas?
    By steve diamond in forum General Builder Questions All Aircraft Types
    Replies: 3
    Last Post: 03-04-2007, 01:57 AM
  5. any ideas on this one??!!!!!!!
    By steve diamond in forum I/O Interfacing Hardware and Software
    Replies: 0
    Last Post: 07-29-2006, 03:49 PM