Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    25+ Posting Member



    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Hamburg / Germany
    Posts
    42
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    how to check the bit of $5410

    Hello all,

    I'd like to start my motorthrottle after pressing "speed"-button on MCP with ProSim737 and Fs2004.
    Martys manual told me that his MCP uses offset $5410 and bit 22 for "speed"
    After no reaction of my motor after pressing "speed"-button I wrote a little script to check the bits of $5410 and was surprised that no bit gets a "1" after pressing a button on the MCP.

    Can you help me please. I think there must be a mistake n my test-script.
    The script looks like this (dont care bout the brackets, cause I have no sioc here...)

    Var 0010 name MCP_Test Link FSUIPC_INOUT, Offset $5410, Length 4
    {
    var0011 = TESTBIT MCP_Test , 1
    var0012 = TESTBIT MCP_Test , 2
    ....
    Var 0011 name BIT1
    Var 0012 name BIT2
    ....

    Cheers, Kai

  2. #2
    Forum Moderator JWS's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Netherlands
    Posts
    490
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: how to check the bit of $5410

    Kai,

    wouldn't it be an idea to ask Marty this question (and share the answer with us afterwards)?

    JWS

  3. #3
    25+ Posting Member



    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Hamburg / Germany
    Posts
    42
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: how to check the bit of $5410

    Hi.
    I think its not a problem of Martys program but rather more a prob with my lousy sioc knowledgement here.
    My question deals more with the script I wrote.

    Is there a mistake in it which I've made ?
    But be shure.. if I find out another working offset for that I will share.

    Greets, Kai

  4. #4
    Forum Moderator JWS's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Netherlands
    Posts
    490
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: how to check the bit of $5410

    Even so, I would ask Marty anyhow, because he may know something about SIOC in combination with ProSim. Just my 2 cents.

    JWS

Similar Threads

  1. Check this sim out!!
    By dodiano in forum MyCockpit Crew Rest (Off topic chat forum)
    Replies: 1
    Last Post: 07-24-2010, 06:00 AM
  2. Check out his hybrid 737 -400/NG
    By 737NUT in forum MyCockpit Crew Rest (Off topic chat forum)
    Replies: 0
    Last Post: 06-28-2010, 09:43 PM
  3. Check this out:
    By AlexJ in forum Video Interfacing and Hardware
    Replies: 2
    Last Post: 09-17-2009, 10:47 AM
  4. Check this traffic on JFK
    By dodiano in forum MyCockpit Crew Rest (Off topic chat forum)
    Replies: 8
    Last Post: 04-12-2009, 04:13 PM
  5. Check This Out!
    By warvet in forum Cockpit Parts and Motion Platforms
    Replies: 1
    Last Post: 05-19-2008, 01:19 AM