Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    10+ Posting Member
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    BILZEN - BELGIUM
    Posts
    22
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Default aircraft 737-800 not in list

    Hi,

    My default 737-800 aircraft does not show up in the aircraft list any more while the 737-800 map is still present in the Aircraft directorie ... Any suggestions what can be wrong ?

    Marc.

  2. #2
    500+ This must be a daytime job autocadplease's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    British Columbia, Canada
    Posts
    521
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Default aircraft 737-800 not in list

    Have you selected "show all variations"?
    Grant D.
    Nelson,B.C. Canada
    Win7 32bit, FSX, PM Boeing, TH2GO, GEX, VoxATC

  3. #3
    10+ Posting Member
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    BILZEN - BELGIUM
    Posts
    22
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Default aircraft 737-800 not in list

    Yes ! Of course

  4. #4
    500+ This must be a daytime job autocadplease's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    British Columbia, Canada
    Posts
    521
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Default aircraft 737-800 not in list

    List the files that are in your 737-800 folder. Maybe we can check and see if you are missing one?
    Has FSX crashed lately? Maybe the file is corrupt?
    Grant D.
    Nelson,B.C. Canada
    Win7 32bit, FSX, PM Boeing, TH2GO, GEX, VoxATC

  5. #5
    500+ This must be a daytime job autocadplease's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    British Columbia, Canada
    Posts
    521
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Default aircraft 737-800 not in list

    Did you get this sorted out, Marc?
    Grant D.
    Nelson,B.C. Canada
    Win7 32bit, FSX, PM Boeing, TH2GO, GEX, VoxATC

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    sweden
    Posts
    2
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Default aircraft 737-800 not in list

    I have the same problem ...

  7. #7
    10+ Posting Member
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    BILZEN - BELGIUM
    Posts
    22
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Default aircraft 737-800 not in list

    I reinstalled FSX ...

Similar Threads

  1. Problem with default fs2004 737-400
    By lenne in forum General Builder Questions All Aircraft Types
    Replies: 1
    Last Post: 09-12-2010, 02:20 PM
  2. Payware aircraft versus FSX default
    By Pippo in forum PM General Q & A
    Replies: 6
    Last Post: 08-12-2008, 12:35 PM
  3. Default FS ATC
    By Jackpilot in forum Cockpit Sounds
    Replies: 14
    Last Post: 11-05-2007, 03:19 PM
  4. Default Com1 settings
    By mgrant in forum MyCockpit Online Flying Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 03-18-2007, 02:54 PM
  5. Using PDMG with Default Panel
    By null null in forum PM General Q & A
    Replies: 0
    Last Post: 11-12-2004, 12:00 PM