Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    727 & DC3 Cockpit Builder skyline223's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Memphis, TN
    Posts
    56
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Best Interface for Throttles???

    Hey Guys,

    I am looking for a simple USB interface to use with pots in a throttle quadrant. I need only 6 inputs. Anyone have any suggestions?

  2. #2
    500+ This must be a daytime job autocadplease's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    British Columbia, Canada
    Posts
    521
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Best Interface for Throttles???

    Grant D.
    Nelson,B.C. Canada
    Win7 32bit, FSX, PM Boeing, TH2GO, GEX, VoxATC

  3. #3
    500+ This must be a daytime job ian@737ng.co.uk's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Oswestry, Shropshire
    Posts
    677
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Best Interface for Throttles???

    or if you are good with a soldering iron, here's the cheaper option.
    i use these in my quads....
    http://www.leobodnar.com/products/BU0836/
    rgds ... ian
    Mr. Ian. P. Sissons is hereby recognised as an Honorary Flight Sim Captain following his passing in February 2016. This is in recognition for his commitment to Flight Simulation.

    www.mycockpit.org Featured Builder August 2008 www.737ng.co.uk
    FS9/PROSIM737/CPFLIGHT/Lots of BU0836X's and a Beer Fridge

  4. #4
    727 & DC3 Cockpit Builder skyline223's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Memphis, TN
    Posts
    56
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Best Interface for Throttles???

    Thank you very much for the replies guys! This was just what I was looking for.

    Thanks again!

    Will

  5. #5
    500+ This must be a daytime job ian@737ng.co.uk's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Oswestry, Shropshire
    Posts
    677
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Best Interface for Throttles???

    no worries will.....
    and if it helps you out, here's a wiring diagram that may get you started.
    http://www.737ng.co.uk/revolution/RSTQ1.pdf
    rgds ... ian
    Mr. Ian. P. Sissons is hereby recognised as an Honorary Flight Sim Captain following his passing in February 2016. This is in recognition for his commitment to Flight Simulation.

    www.mycockpit.org Featured Builder August 2008 www.737ng.co.uk
    FS9/PROSIM737/CPFLIGHT/Lots of BU0836X's and a Beer Fridge

  6. #6
    727 & DC3 Cockpit Builder skyline223's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Memphis, TN
    Posts
    56
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Best Interface for Throttles???

    Wow. Fantastic diagram! Thank you again!

  7. #7
    500+ This must be a daytime job ian@737ng.co.uk's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Oswestry, Shropshire
    Posts
    677
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Best Interface for Throttles???

    no worries captain, you will have to 'adjust' the axis inputs because you'll have 3 throttles on the 727,
    but it was just to give you some idea of what to do.
    you can also use B11 & B12 for trim input if you want.
    good luck and regards from wales......

    ian


    Quote Originally Posted by ian@737ng.co.uk View Post
    no worries will.....
    and if it helps you out, here's a wiring diagram that may get you started.
    http://www.737ng.co.uk/revolution/RSTQ1.pdf
    rgds ... ian
    Mr. Ian. P. Sissons is hereby recognised as an Honorary Flight Sim Captain following his passing in February 2016. This is in recognition for his commitment to Flight Simulation.

    www.mycockpit.org Featured Builder August 2008 www.737ng.co.uk
    FS9/PROSIM737/CPFLIGHT/Lots of BU0836X's and a Beer Fridge

  8. #8
    10+ Posting Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    US
    Posts
    16
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Best Interface for Throttles???

    Haegström has a great board. As many inputs as you want.

  9. #9
    300+ Forum Addict Avro748's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    At the Controls
    Posts
    359
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Best Interface for Throttles???

    I'm glad you're back. I thought that Project Backcountry was dead!

  10. Dislikes Softnez disliked this post

Similar Threads

  1. Programming Throttles in the FCU ???
    By brianwilliamson in forum PM Airbus FCU
    Replies: 5
    Last Post: 05-01-2011, 02:17 AM
  2. New: OpenCockpit Throttles
    By AlexJ in forum MyCockpit News and Announcements
    Replies: 6
    Last Post: 10-10-2009, 10:11 AM
  3. real 737 Throttles measure
    By Jackpilot in forum General Builder Questions All Aircraft Types
    Replies: 1
    Last Post: 07-10-2009, 12:29 AM

Tags for this Thread