Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    25+ Posting Member
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    50
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Triplehead2go setup windows 7

    hi,
    I bought a used th2go, updated the firmwire in the unit so that it has the current version of software. also bought 3 x hdmi asus 23.6" screens.

    I have connected everything and everything words except I cannot get the max 5080x1020 resolution. I own a nvidia GTX480 card and have purchased DVI-D cables to connect all pins.

    Any help on this topic would be appreciated greatly! It seems to recognise and have ticked the max screen resolution but will not choose the fact that it is widecreen. I basically do a quick setup and choose the 1680x1020 x 3 but when it restarts it couldn't do the max resolution.


    Cheers
    Philip

  2. #2
    Our new friend needs to reach 10 posts to get to the next flight level
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    michigan
    Posts
    7
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Triplehead2go setup windows 7

    I have a triple head to go analog running windows 7 64 bit, I had to get updated firmware as you too had explained. I found that after I had uninstalled the matrox and re-installed it than it worked for me! Although my max resolution is only 3040x1020

  3. #3
    10+ Posting Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    NM
    Posts
    11
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Triplehead2go setup windows 7

    If you go here and do some research http://www.widescreengamingforum.com/ it might give you the info you need. As in my case I discovered to get max resolution, my monitors needed to run at 57hz. So selection of monitors is critical to utilize full resolution wih the TH2GO.

    Cheers

Similar Threads

  1. FSX system setup for full 737 cockpit setup
    By BBJ737 in forum Computer Hardware Setup
    Replies: 0
    Last Post: 02-20-2011, 12:25 AM
  2. triplehead2go
    By Mr. Midnight in forum Computer Hardware Setup
    Replies: 6
    Last Post: 01-04-2009, 10:00 AM
  3. Triplehead2go....where to buy?
    By Crescent in forum General Builder Questions All Aircraft Types
    Replies: 2
    Last Post: 12-16-2008, 10:12 PM
  4. TripleHead2Go Setup Problem
    By andarlite in forum Cockpit Outside Visualization
    Replies: 12
    Last Post: 11-21-2007, 05:16 PM
  5. Windows Vista vs. Windows XP: The duel
    By MS Expert Zone RSS Feed in forum Computer Hardware Setup
    Replies: 0
    Last Post: 12-28-2006, 11:30 AM