Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    75+ Posting Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    UK
    Posts
    125
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Full screen in fsx drops monitor in triplehead2go

    I am using triple head to go in fsx. When operating in windowed mode I can stretch fsx over 3 monitors but as soon as I go to full screen yhe third monitor is dropped............

  2. #2
    75+ Posting Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    MI
    Posts
    116
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Full screen in fsx drops monitor in triplehead2go

    Only time I had a similar issue is when I had it set to open all programs in the center window, on triplehead resolutions it would use monitors 2 (center) and three and leave one blank. When I changed to open all program in monitor 1 it went away.....

  3. #3
    75+ Posting Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    UK
    Posts
    125
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Full screen in fsx drops monitor in triplehead2go

    Thanks for quick reply. Can you tell me where I set it to open all programs in monitor 1?

  4. #4
    75+ Posting Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    MI
    Posts
    116
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Full screen in fsx drops monitor in triplehead2go

    Its in one of the option menus, but I'm at work so I can't look right now.

  5. #5
    MyCockpit Support Staff


    Westozy's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Perth, Western Australia
    Posts
    1,488
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Full screen in fsx drops monitor in triplehead2go

    Not really a mechanical issue, sorry I can't assist!

    Westozy (Gwyn)

    737NG using Prosim737, Immersive Calibration Pro, Aerosim Solutions motorized TQ & cockpit hardware, CP Flight MCP & FDS SYS1X, SYS2X & SYS4X, FDS PRO FMCs, AFDS units & Glarewings, Matrix Orbital ELEC display, Pokeys Landing & Cruise alt display, Buttkicker Gamers, 3 x BenqMW811ST projectors with a Matrox Th2Go
    http://www.aerosimsolutions.com.au
    Supporter of MyCockpit.org, please join me in donating!!!

Similar Threads

  1. Fs9 multi-monitor setup views will not stay put in full screen
    By orwell84 in forum Computer Hardware Setup
    Replies: 6
    Last Post: 05-03-2011, 07:58 AM
  2. Different Screen sizes, different resolutions, TH2Go, full screen mode.
    By Tony Hill in forum Cockpit Outside Visualization
    Replies: 1
    Last Post: 08-20-2010, 12:27 PM
  3. GPS on second Screen in full screen mode ??
    By ibennett in forum General Aviation (GA) Builder Disccusion
    Replies: 3
    Last Post: 07-04-2010, 02:29 PM
  4. Full enclosures with Triplehead2Go display
    By Shawn in forum General Builder Questions All Aircraft Types
    Replies: 1
    Last Post: 01-22-2009, 01:07 PM
  5. TripleHead2Go plus single monitor?
    By stefanloss in forum Cockpit Outside Visualization
    Replies: 7
    Last Post: 09-16-2007, 03:51 PM