Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    10+ Posting Member spiros737's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    GREECE / ATHENS
    Posts
    10
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Unhappy autobrake switch pmdg737

    hello,
    can any body help me ? i need an offset code to make the autobrake switch work. i use opencockpit mastercard and a rotary switch and pmdg737. i look everywhere in the web but i didnt manage to find a sioc code with an offset to make it work.
    please help..................

  2. #2
    300+ Forum Addict Anderson/SBSP's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    São Paulo, Brazil, Brazil
    Posts
    336
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: autobrake switch pmdg737

    The autobrake offset for PMDG is 62AA. Use FSInterrogate to config correctly.
    Anderson Roberto de Souza - Brazil / São Paulo
    Blog: www.737ngsim.com.br Twitter: @ARSouza

  3. #3
    500+ This must be a daytime job ian@737ng.co.uk's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Oswestry, Shropshire
    Posts
    677
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: autobrake switch pmdg737

    hello spiros......
    i agree with Roberto, the Offset for the PMDG Autobrake is indeed 62AA.
    values range from 0 at RTO thru each position in steps of 256 to a MAX value
    of 1280.
    good luck captain rgds ... ian
    Mr. Ian. P. Sissons is hereby recognised as an Honorary Flight Sim Captain following his passing in February 2016. This is in recognition for his commitment to Flight Simulation.

    www.mycockpit.org Featured Builder August 2008 www.737ng.co.uk
    FS9/PROSIM737/CPFLIGHT/Lots of BU0836X's and a Beer Fridge

Similar Threads

  1. Autobrake switch and EICAS screen
    By drum4no1 in forum General Builder Questions All Aircraft Types
    Replies: 1
    Last Post: 09-29-2010, 04:39 AM
  2. B737 Autobrake switch placement
    By Westozy in forum Westozy's Mechanical Engineering
    Replies: 0
    Last Post: 01-28-2010, 02:15 AM
  3. Autobrake switch help needed
    By Steve A in forum General Builder Questions All Aircraft Types
    Replies: 7
    Last Post: 01-01-2010, 07:46 AM
  4. using PMDG737 in FSX with PM
    By paulj in forum PM General Q & A
    Replies: 0
    Last Post: 12-10-2008, 08:19 AM
  5. Anyone running PMDG737 in FSX
    By Ray Proudfoot in forum PM General Q & A
    Replies: 2
    Last Post: 01-21-2007, 03:16 PM