Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    25+ Posting Member ktroemer's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Austria
    Posts
    47
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    737 cabin pressure. panel

    Hi guys...

    does anyone build for the 737 overhead press. panel the hardware to adjust the elevation and cruise settings?

    Did anybody write maybe a SIOC script for that so it is easy to use a display card with?


    thanks if you have some ideas,


    Klaus
    B737-700NG Fixed Base Simulator

    Location: LOWW

    - www.projectboeing.com -

  2. #2
    75+ Posting Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    The Netherlands
    Posts
    107
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: 737 cabin pressure. panel

    Hi Klaus,

    The only one I found is:

    http://home.planet.nl/~pvrijald/flig...tion_panel.htm

    And a project with the OC hardware:

    http://212.227.203.16/fb/showthread.php?t=29909&page=2



    Cheers

    Bas
    KLM077

  3. #3
    500+ This must be a daytime job
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    N/A
    Posts
    511
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: 737 cabin pressure. panel


  4. #4
    75+ Posting Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    The Netherlands
    Posts
    107
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: 737 cabin pressure. panel

    Hi Klaus,

    What solution did you choose for the electric panel?


    Regards

    Bas
    KLM077

  5. #5
    25+ Posting Member ktroemer's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Austria
    Posts
    47
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: 737 cabin pressure. panel

    well, so far no solution at all. But i guess for the electrical panel i wil just make a dummy.
    I will just supply some 7segments with electrical power that will be provided when i switch on the battery master switch.
    They will show steady values..thats all.
    Honestly i want to fly and not build anymore.

    I am almost done with my sim now and after 7 years of building i want to fly now.
    Last week i had my first flight without keayboard or mouse....that was amazing..

    so the electrical panel is not that important, but i would like to have the pressurization done.
    Even it is a adjustable dummy too. But i have NO clue of programming ..so i guess i have to buy something ready made...


    Thanks guys fot all your support...
    B737-700NG Fixed Base Simulator

    Location: LOWW

    - www.projectboeing.com -

Similar Threads

  1. Differential Pressure bug?
    By ChrisKLAS in forum PMSystems
    Replies: 6
    Last Post: 11-12-2009, 09:13 AM
  2. A320 Brake Pressure Gauge
    By Suggy in forum JeeHell Ware Q&A and Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 07-20-2009, 07:00 PM
  3. Oil pressure, alternators annunciators ...
    By vaviator in forum FS2Phidget Users
    Replies: 6
    Last Post: 11-05-2008, 11:42 PM
  4. Cabin climb gauge at Pmsystem overhead panel
    By Jan737 in forum PMSystems
    Replies: 1
    Last Post: 03-19-2008, 08:49 AM
  5. 737 Cabin Temp Control Panel
    By Michael Carter in forum Where to Start Building a Home Cockpit
    Replies: 3
    Last Post: 01-04-2008, 11:55 AM