Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    25+ Posting Member props's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    lemoore cal
    Posts
    59
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    ATI Radeon HD 4670 1GB GDDR3 agp 8x no picture

    Hello all,

    problem with the graphic card and my Matrox tripple head. with one monitor hooked up graphic card works really well, plug it into the trhtgo and i get the green lite telling me its sending a signal, but no picture on the screens or no signal. Ive reinstalled the drivers for card and trhtgo, nothing. I made sure that the monitors where set to 800x600 for starts, I even tryed to extend desk top and nothing, If i hook up the two ouputs of the card and extend desk top it works for just two monitors, not using the matrox. what am i missing?????
    The weekend is here and id sure like to do some fly n

    Hey thankyou all for any input

    Props

  2. #2
    25+ Posting Member props's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    lemoore cal
    Posts
    59
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: ATI Radeon HD 4670 1GB GDDR3 agp 8x no picture

    Hey sorry i couldnt get back to you sooner.I will try that, Ive noticed that installed a system tool from matrox and it gave my ATI a wider resolution while its plugged into the thtg two of the three monitors will come on now. later i pulled it out and stuck the original nividia quad in and it fired up all three monitors like it was never removed ??????????

    I will try what you suggest thanks for the heads up

    Props

  3. #3

    Re: ATI Radeon HD 4670 1GB GDDR3 agp 8x no picture

    Hey for find out problem just unplug your monitor and check that the no signal(or raster) appear or not. if not then problem with your monitor and if appear then problem with your graphics card. so remove is and clean dust on it and then fix it. I hope it is working.

Similar Threads

  1. The big picture
    By ivar hestnes in forum Cockpit Outside Visualization
    Replies: 1
    Last Post: 07-03-2007, 08:58 PM
  2. Re: Radeon 7000 and catalyst 5.6
    By Enrico Schiratti in forum PM General Q & A
    Replies: 1
    Last Post: 02-12-2006, 06:06 PM
  3. Re: Radeon 7000 and catalyst 5.6
    By Enrico Schiratti in forum PM General Q & A
    Replies: 0
    Last Post: 02-10-2006, 02:53 AM
  4. Re: Radeon 7000 and catalyst 5.6
    By Enrico Schiratti in forum PM General Q & A
    Replies: 1
    Last Post: 02-09-2006, 04:17 PM
  5. Radeon 7000 and catalyst 5.6
    By Kester Meijer in forum PM General Q & A
    Replies: 0
    Last Post: 02-04-2006, 10:02 AM