Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    10+ Posting Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    NZ
    Posts
    24
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    FSX Screen goes Black

    Hi Im in the process of doing a bit of Mouse Macro with my PMDG MD11. But when I select FSUIPC from FSX add-ons menu my FSX screen goes BLACK...which means I can't do the mouse macro.

    Anyone have any ideas?This happens in both Wiindowed and Full screen mode.

    I have just done a clean install of Windows7 64bit. I have the lastest ATI CCC installed.

    Cheers Chris

  2. #2
    10+ Posting Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    NZ
    Posts
    24
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: FSX Screen goes Black

    my bad all good now

Similar Threads

  1. Dose fsx have a black box????
    By spiro in forum General Microsoft Flight Simulator 10 (FSX)
    Replies: 0
    Last Post: 01-10-2010, 12:53 PM
  2. paint it black
    By JWS in forum General Builder Questions All Aircraft Types
    Replies: 9
    Last Post: 10-08-2009, 04:39 AM
  3. ON TV TONIGHT Concord Black Box
    By DAL900 in forum Pilots Lounge - Let your Hair down
    Replies: 0
    Last Post: 02-22-2009, 07:17 PM
  4. What type of LED for black annunciator?
    By Paul G in forum General Builder Questions All Aircraft Types
    Replies: 5
    Last Post: 06-20-2007, 09:19 PM