Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    300+ Forum Addict spiro's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    greece
    Posts
    303
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    FSX airbus softwere

    hello to all
    i am in a position that alot of mabye have been
    i am using fsx with win7 64bit
    i am in the progress building the a320
    at the moment i am using wilco airbus vol2 flying the 330, 340
    i also have rex and some add on airports
    i have cockpitsonics fcu and radio com and saving up to get progectmagenta
    to get the moduel to work
    with wilco i am not getting good frame rates if i use a321 fsx defult
    i am gettig up to 30 fps with is very nice and cpu usage is the same in both 80 to 100%
    my cpu temprecher gose only to 39 c so i have no temp problemes

    my qestion is
    until i get PM i am thinking of going to fs9 and airsimer for the air bus
    but because i am use to fsx and have all fsinn working i am sceard to start all over again with fs9 and not liking it

    can fsx work ok in a net work?
    dose PM work better with fsx or fs9?
    dose fs9 need alot of senary addons to compaire with fsx defult??

    if some one could help out as i have never tryed fs9 for more than one flight
    kind regards spiro

  2. #2
    500+ This must be a daytime job Boeing 747 Flyer's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    England
    Posts
    771
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: FSX airbus softwere

    Just a heads up, DO NOT get the AirSimmer Airbus. It is far from an advanced model, comes with numerous CTDs, hasn't been updated for months and is also very buggy.

    As for scenery, FS9 does need some enhancements to get as good as FSX, there are some fantastic add-ons out there for scenery.

  3. #3
    300+ Forum Addict spiro's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    greece
    Posts
    303
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: FSX airbus softwere

    hi
    well i found the proper way to go
    i am very happy i got my copy of project magenta
    it is the best i just done a test flight with the a321 defult i have some thing to fix up and ask
    but it is werth every cent very good softwere and i am getting beter fram rates
    regards

Similar Threads

  1. is PM the only softwere for airbus??
    By spiro in forum Computer Hardware Setup
    Replies: 4
    Last Post: 10-20-2009, 11:09 AM
  2. softwere qestion
    By spiro in forum I/O Interfacing and Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 10-13-2009, 03:09 PM
  3. genaral avionics softwere
    By spiro in forum General Builder Questions All Aircraft Types
    Replies: 2
    Last Post: 06-14-2009, 08:45 AM
  4. Airbus fuel systems test facility opened at the Airbus site in Filton, UK
    By Airbus RSS News Feed in forum Airbus Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 03-13-2007, 01:40 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 12-28-2006, 06:41 AM