Results 1 to 4 of 4

Thread: gate #

  1. #1
    75+ Posting Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Toronto
    Posts
    82
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    gate #

    hi there...

    is there anyway to display the gate #'s on the building in FSX.. I mean, after landing, I can fnd my way though taxing given by ground control, but have a hard time when I'm near my parking place cuase I can't see the gate # they assigned me and I have to turn on the auto marker that takes you to your gate ...

    thanks.

  2. #2
    75+ Posting Member


    NigelD's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Aylesbury, England
    Posts
    122
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: gate #

    Hello Mr. Canada,
    I don't believe there is a way to do that - it's part of the rubbish default scenery. Sometimes an aerodrome chart can help you figure out which gate is correct (roughly). Have to considered looking for freeware scenery on Avsim.com or flightsim.com? There's oceans of free scenery out there, sometimes for some very obscure airfields! Have a look. Usually even the basic freeware will have gate numbers on the buildings or whatever.

    Nigel.
    I can't see the light but I think I found the tunnel...
    www.shamrock075.webs.com

  3. #3
    75+ Posting Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Toronto
    Posts
    82
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: gate #

    Quote Originally Posted by NigelD View Post
    Hello Mr. Canada,
    I don't believe there is a way to do that - it's part of the rubbish default scenery. Sometimes an aerodrome chart can help you figure out which gate is correct (roughly). Have to considered looking for freeware scenery on Avsim.com or flightsim.com? There's oceans of free scenery out there, sometimes for some very obscure airfields! Have a look. Usually even the basic freeware will have gate numbers on the buildings or whatever.

    Nigel.
    I tried downloading a few freeware scenery for Ontario, but I didn't notice any changes at my airport. everything still looked the same and still didn't see any gate # ... anyway, will play with this more as it's getting exciting now..

    i'm also checking out some payware stuff too.. Ultimate Terrain X Canada by flight 1 seems pretty good amd the price is not bad too.. I just hope when i install the payware I hopee my screen looks like the screenshots they posted and also i hope I can get the gate # working too...
    thanks anyway for the suggestion... will keep working on this one...

  4. #4
    150+ Forum Groupie twisted8's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    California
    Posts
    243
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: gate #

    Make sure after you install your scenery you move it to the top in your library so that it has priority over the default scenery
    settings > scenery library

Similar Threads

  1. Thrust Lever Gate Questions
    By Suggy in forum Dodiano's Airbus Forum
    Replies: 7
    Last Post: 10-11-2010, 01:57 AM
  2. PMInst Airport Gate data
    By farrokh747 in forum Instructor Station
    Replies: 0
    Last Post: 08-28-2009, 02:45 AM
  3. New flap gate built
    By Michael Carter in forum My Cockpit Update
    Replies: 3
    Last Post: 11-08-2006, 09:18 AM