Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    25+ Posting Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    mexico
    Posts
    32
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    MCDU macro question

    Hi all, mi name is David.

    Lets see i have a MCDU, is without an LCD screen but it has allthe buttons, the thing is i want to connect it to my simulator just to use it with my PSS panel with the Mouse Macro optiona t the FSUIPC.

    The thing is, what do you recommend me to do?? I though on buy a usb keyboard and open it to use the keyboard card to make all the conections to the mcdu, and the conect it ti the PC, the thing is as a keyboard i use PS/2, so its a good idea to buy a USB to make all this i wanna make? or what do you recommend? Im new at this.

    And its possible to have the normal PS/2 keyboard and the modified USB keyboard at the same time?

  2. #2
    25+ Posting Member
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Brazil - Rio de Janeiro
    Posts
    27
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: MCDU macro question

    Quote Originally Posted by tote_320 View Post
    Hi all, mi name is David.

    Lets see i have a MCDU, is without an LCD screen but it has allthe buttons, the thing is i want to connect it to my simulator just to use it with my PSS panel with the Mouse Macro optiona t the FSUIPC.

    The thing is, what do you recommend me to do?? I though on buy a usb keyboard and open it to use the keyboard card to make all the conections to the mcdu, and the conect it ti the PC, the thing is as a keyboard i use PS/2, so its a good idea to buy a USB to make all this i wanna make? or what do you recommend? Im new at this.

    And its possible to have the normal PS/2 keyboard and the modified USB keyboard at the same time?
    Yes, you can hack and use a keyboard card with any problem.
    Or.. you can use a joystick card (buo836, mjoy16 or similar) and make it with macro , but a keyboard card is more cheap.

    Using 2 keyboards, i dont know, but i think its possible (sure its possible, but i dont know how)

    Sorry for my english

  3. #3
    150+ Forum Groupie twisted8's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    California
    Posts
    243
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: MCDU macro question

    check the opencockpits USB key emulator, it doesn't conflict with your existing keyboard.
    I'm sure hacking a USB keyboard could be cheaper but might be more complicated. I have the OC UsbKeys Card and it works great
    http://www.opencockpits.com/catalog/...ml?cPath=21_35

  4. #4
    25+ Posting Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    mexico
    Posts
    32
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: MCDU macro question

    Thanks both of you, yeah twisted that was my biggest concern about using a regular keyboard card, so i guess i will order the key emulator from opencockpits.

    Thanks

Similar Threads

  1. Macro address 0D70
    By henri in forum I/O Interfacing and Hardware
    Replies: 2
    Last Post: 01-12-2011, 01:30 PM
  2. Macro mapping in FSUIPC....I need help??
    By Spoceto1003 in forum General Builder Questions All Aircraft Types
    Replies: 0
    Last Post: 12-05-2009, 01:21 PM
  3. LED and Mouse Macro
    By Holclo in forum Phidgets & Cockpit Simulator Builder
    Replies: 0
    Last Post: 12-09-2008, 04:58 AM
  4. CRZ Wind question about MCDU!
    By BlueBlood in forum PM General Q & A
    Replies: 9
    Last Post: 03-18-2007, 11:43 AM
  5. Question about Fuel caculate with MCDU!
    By BlueBlood in forum PM General Q & A
    Replies: 2
    Last Post: 03-17-2007, 05:55 AM