Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18
  1. #1
    75+ Posting Member Mr. Midnight's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    129
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Go Flight / GF-mcp / Gf-166a

    Hello i have been trying to get my go flight modules to work every since i downloaded the new software i cannot get it to work with the new 1.90.

    in fact all i have ever used was the 1.70 series and those drivers worked well for me.

    i also had trouble with the 1.80 series and went back to the 1.70.

    the go flight site is down and im wanting to put the older drivers back on , and i cannot seem to find then.

    and also why dont the new drivers 1.90 work for my system.

    xp 64 bit pro/ e8500/4 gig/260 goig hd.

    i have removed all older drivers and reloaded the new 1.90 and still nothing.

    on the config it will show the mods connected and i can program the keys and rotories to the level d plane and then save it .

    normally i will get a permission to load go flight in the fsx sim , but it does not happen this time.

    what am i doing wrong my good simmers.........Robert

  2. #2
    10+ Posting Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Irvine, Ayrshire, Scotland
    Posts
    10
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Go Flight / GF-mcp / Gf-166a

    Have you tried making a shortcut for the GF Data Bridge on your desktop, you just click
    on that everytime you use FSX, it works perfect for me

    Bruce

  3. #3
    25+ Posting Member
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    canton ga.
    Posts
    69
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Go Flight / GF-mcp / Gf-166a

    HI

    If you would like a 178 file I can email one to you. I had the same problem and went back to a 178 file and all works ok now. I am using W 7 64 FSX.

    percy.

  4. #4
    75+ Posting Member Mr. Midnight's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    129
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Go Flight / GF-mcp / Gf-166a

    Thank you very much that would be nice, as i said it seems to be the program, i have been using 1.7 series and i have had no problems.

    Thanks...........Robertrdtcmtt@yahoo.com

  5. #5
    25+ Posting Member
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    canton ga.
    Posts
    69
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Go Flight / GF-mcp / Gf-166a

    Robert on the way.

  6. #6
    10+ Posting Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Irvine, Ayrshire, Scotland
    Posts
    10
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Go Flight / GF-mcp / Gf-166a

    Percy

    Any chance you can email me those drivers as well, I cant get my 1.90.4 drivers to work
    my mcp either. It did work on the 1.7 series

    Bruce

    email address w.b.jackson@btinternet.com

  7. #7
    75+ Posting Member Mr. Midnight's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    129
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Go Flight / GF-mcp / Gf-166a

    does any one know what is going on over at goflight , there support is down and im needing some help on why my 166a and gf -mcp go flight modules are not working now.

    the new drivers and old ones will not work.
    my computer sees them on load up and i can program the modules from there softwhere but fsx does not see them or ask permission if they are loaded or not.

    must be something im missing , in the past i could never get the 1.8 series to work just the 1.7 and now they are not showing up in fsx.


    Thanks.Robert

  8. #8
    25+ Posting Member
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    canton ga.
    Posts
    69
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Go Flight / GF-mcp / Gf-166a

    Robert, make sure all traces of the 1.90 drivers are removed, they are located in a couple of folders. The 1.7 drivers will work if all of 1.9 drivers are removed.

  9. #9
    75+ Posting Member Mr. Midnight's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    129
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Go Flight / GF-mcp / Gf-166a

    Thanks for the fast reply , i have done everything that i know of to get rid of the old drivers and new.

    all i know to do is go to the control panel and go that route nd uninstall, is there another way to be sure.

    its as if fsx does not see that its there , but i can go to the cofig and program keys .

    but in fsx nothing.

    never had this problem before ...................Thanks..Robert





    xp pro

  10. #10
    25+ Posting Member
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    canton ga.
    Posts
    69
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Go Flight / GF-mcp / Gf-166a

    All I know is to fined the folders and delete them. Some one else may no how to completely wipe your computer free from the old drivers.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. GF_MCP and GF-166a
    By Mr. Midnight in forum Cockpit Software: Miscellaneous
    Replies: 6
    Last Post: 01-11-2009, 02:52 AM
  2. Loss of 'Select Flight' and 'Save Flight' MSFS
    By Tomlin in forum Cockpit Software: Miscellaneous
    Replies: 14
    Last Post: 08-19-2008, 11:30 AM
  3. Flight Route Temporarily Changes During Flight
    By autocadplease in forum PM General Q & A
    Replies: 2
    Last Post: 02-02-2008, 01:46 PM
  4. The second A380 takes to the air - Flight testing has passed 100th flight
    By Airbus RSS News Feed in forum Airbus Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 12-28-2006, 06:41 AM