Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    75+ Posting Member


    peterkwu's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Washington, DC
    Posts
    76
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Oops, did I just fry my PhidgetsHC motors card?

    I hooked it up to a 28V power supply by mistake (it specifies 9-15V) and now it won't work with 12V connected.

    I guess there's no overvoltage protection and I ruined it. Hope this helps someone learn from my mistake!

  2. #2
    75+ Posting Member


    peterkwu's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Washington, DC
    Posts
    76
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Oops, did I just fry my PhidgetsHC motors card?

    Not as bad as I thought, it was just a bad wire connection. Seems to work fine with 12v now.

Similar Threads

  1. DC Motors Card - How to use in SIOC?
    By Boeing 747 Flyer in forum OpenCockpits General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 04-20-2017, 10:11 PM
  2. "Inner Circle" HSI - SIOC DC Motors Card Script
    By Boeing 747 Flyer in forum OpenCockpits General Discussion
    Replies: 64
    Last Post: 04-21-2011, 11:59 AM
  3. DC Motors card Potentiometer values?
    By Boeing 747 Flyer in forum OpenCockpits General Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 04-03-2011, 02:47 PM
  4. Using Opencockpits DC Motors card for Motion
    By Boeing 747 Flyer in forum OpenCockpits General Discussion
    Replies: 12
    Last Post: 09-09-2010, 02:46 PM
  5. USB DC Motors card
    By flyboy01 in forum OpenCockpits General Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 12-19-2008, 08:01 AM