Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    25+ Posting Member PascalHaldenstein's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Zurich - LSZH
    Posts
    70
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Anyone of you using this add-on?

    Hi guys

    I just wanted to ask you if anyone of you is using this software

    www.realenvironmentxtreme.com

    If yes, what experiences have you made with it?

    cheers
    Pascal Haldenstein
    B738 Builder
    My Site:www.pascalhaldenstein.webs.com

  2. #2
    150+ Forum Groupie twisted8's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    California
    Posts
    243
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Anyone of you using this add-on?

    have it, love it!
    greatly improves water, clouds and more. Check out their free textures too. HD grass is great! Well worth it

  3. #3
    25+ Posting Member Skylane's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    58
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Anyone of you using this add-on?

    Doest the software have negative consequences to the frame rate ??
    Intel DX58SO, i7_920, 6GB DDR3,
    WD Velociraptor, 9800GTX+, Win7_64

  4. #4
    75+ Posting Member ddimm's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Norcross
    Posts
    145
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Anyone of you using this add-on?

    I have it and love it too. I purchased it for FSX originally and just got the version for FS9. I fly almost exclusively FS9 because of it. The sky, water, and other texture sets are done very well and the weather generator is a very nice feature of the product.

    It may slow down perform if you choose the highest resolution and no DTX option. I run with the DTX HD cloud sets and do not notice any big performace hit in frame rates.

    Hope this helps.....

  5. #5
    25+ Posting Member PascalHaldenstein's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Zurich - LSZH
    Posts
    70
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Anyone of you using this add-on?

    Thanks for your answers guys..

    ddimm would be interesting to know the specs of your FS computer..

    cheers
    Pascal Haldenstein
    B738 Builder
    My Site:www.pascalhaldenstein.webs.com

  6. #6
    75+ Posting Member ddimm's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Norcross
    Posts
    145
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Anyone of you using this add-on?

    Quote Originally Posted by PascalHaldenstein View Post
    Thanks for your answers guys..

    ddimm would be interesting to know the specs of your FS computer..

    cheers
    Here you go...

    PC Hardware:
    Nivida BFG 9800 GTX+ 1Gig
    Nvidia 8600 GT
    3 22” LCD monitors (outside), 1 18”LCD monitor (gauges)
    K9N4 Motherboard with AMD Athlon 5600+ 4Gig
    TH2GO Digital edition
    Saitek Eclipse Red backlit keyboard
    PCI soundcard
    Buttkicker
    Windows XP Pro SP2 32bit

    Simulator Hardware:
    Go-Flight Modules: GF-166, GF-46, GF-P8, RP48
    DeskTopAviator: Avionics panel, throttle quadrant, carb heat
    AirMap 600C GPS via serial cable
    Cessna 172 parts: trim wheel, flap switch, panel decals
    Home-made: flap indicator, brake release, trim wheel, chair
    CH Yoke, modified and extended
    CH Rudder pedals
    Sidewinder FF joystick on gameport
    Cirque Touch-pad (replace mouse)
    Saitek Throttle Quadrant(2)

  7. #7
    25+ Posting Member PascalHaldenstein's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Zurich - LSZH
    Posts
    70
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Anyone of you using this add-on?

    Thanks ..how many frames / sec do you have with this setup?
    Pascal Haldenstein
    B738 Builder
    My Site:www.pascalhaldenstein.webs.com

  8. #8
    75+ Posting Member ddimm's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Norcross
    Posts
    145
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Anyone of you using this add-on?

    Quote Originally Posted by PascalHaldenstein View Post
    Thanks ..how many frames / sec do you have with this setup?
    With FS9 all maxed out, anti-alias 8xs, screen res 3840x768, 90% traffic using WOAI - I keep it locked at 30 . It will dip into the mid 20s at a very detailed airport with lots of AI traffic.

  9. #9
    25+ Posting Member PascalHaldenstein's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Zurich - LSZH
    Posts
    70
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Anyone of you using this add-on?

    Ok thank you - good to know

    have fun
    Pascal Haldenstein
    B738 Builder
    My Site:www.pascalhaldenstein.webs.com

  10. #10
    300+ Forum Addict


    brianwilliamson's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Gold Coast-AUSTRALIA
    Posts
    436
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Anyone of you using this add-on?

    I have just gone back to FS9 and have just installed this add-on. Brilliant is the word !
    I am running 3840 x 720 on 3 projectors using left, right and centre views, which is not possible with FSX on my computer which is top of the line i7 at 4Ghz.
    Everything at max and the worst frame rates I can get is 25. Mostly at 60.
    Regards.................Brian W.

Page 1 of 2 12 LastLast