Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    75+ Posting Member



    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Minnesota, United States
    Posts
    97
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    DC-10 Throttle Quadrant

    Man...now if only another DC-9/MD-80 Throttle would come up!!

    Here's one from a DC-10.....not sure how much help it'd be without the rest, but looks to have been relatively carefully removed.

    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/DC-10...5fPartsQ5fGear

    Hope it's of some use. (not mine, or anyone I know)
    Jon

  2. #2
    10+ Posting Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Sneek, The Netherlands
    Posts
    12
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: DC-10 Throttle Quadrant

    Indeed, a very nice throttle quadrant! Would be nice if it gets a new home in a sim.

    regards,

    Mathieu

  3. #3
    MyCockpit Support Staff dodiano's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    El Salvador
    Posts
    992
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Airbus Re: DC-10 Throttle Quadrant

    Very nice unit!! Someone making an MD-11 will totally work out!

  4. #4
    75+ Posting Member



    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Minnesota, United States
    Posts
    97
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: DC-10 Throttle Quadrant

    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/DC-10...item2eaa30f2f9

    Cockpit CDU

    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/DC-10...item2eaa31c5d6

    And the CDU Bay. It says it will work on a DC-9/MD-80, but the DC-9/MD-80 has an open center console, often housing the weather radar. Also, it is angled, whereas this looks to be flat. Should be ok for a DC-10, possibly an MD-11 as well.

    Jon

  5. #5
    75+ Posting Member



    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Minnesota, United States
    Posts
    97
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: DC-10 Throttle Quadrant

    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/DC-10...item2eaa54fb1a

    Overhead panel for a DC-10. Still the same seller. He also has the pedestal bay, and a lot of other things. Looks like maybe he WAS doing a DC-10 and decided against it.

    It's still not me, I still don't know the seller, and I still don't make anything off of it...lol.
    Jon

Similar Threads

  1. MD-83 Throttle Quadrant, Boeing 737-300 Throttle Quadrant
    By Chaser in forum Off Site Articles For Sale
    Replies: 0
    Last Post: 04-05-2010, 08:10 PM
  2. MD-11 Throttle quadrant
    By Skylar in forum General Builder Questions All Aircraft Types
    Replies: 0
    Last Post: 01-14-2010, 03:24 PM
  3. 737 throttle quadrant
    By steiniflug in forum Welcome to MyCockpit New here? Introduce Yourself!
    Replies: 1
    Last Post: 08-03-2009, 10:01 PM
  4. 737 Throttle Quadrant
    By ekezz in forum My Cockpit Update
    Replies: 4
    Last Post: 07-28-2007, 12:30 PM