Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    25+ Posting Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    California
    Posts
    36
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Docking controls on another monitor

    Is there a way to move or dock the flight controls of FS to another monitor or screen space? I think that I've seen this done somewhere but I can't find any references as to actually doing it.

    What I'd really like to do is to use my main monitor as the window and use software controls on smaller monitors. For the moment, I'm using one computer with a dual head configuration.

    Thanks for any advice or links.

    Michelle

  2. #2
    300+ Forum Addict



    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Body in Netherlands, Hart in the Fairest Cape!
    Posts
    402
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Docking controls on another monitor

    Quote Originally Posted by litebkt View Post
    Is there a way to move or dock the flight controls of FS to another monitor or screen space? I think that I've seen this done somewhere but I can't find any references as to actually doing it.

    What I'd really like to do is to use my main monitor as the window and use software controls on smaller monitors. For the moment, I'm using one computer with a dual head configuration.

    Thanks for any advice or links.

    Michelle
    Are you referring to the panel that displays the flight controls? Hou should be able to window it and drag it across to the new monitor. I think you need to do a right-click and then chose for 'undock-window' then it gets it's own frame and you can drag it around
    hope that helps.

  3. #3
    10+ Posting Member
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    The Netherlands
    Posts
    20
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Docking controls on another monitor

    In FSX I was just able to drag them to my second screen on my computer, but in FS9 I figured out that you have to press alt+enter to get out of fullscreen mode, then right click and "undock window" then put the instruments or views you want on the screen where you want them to be and press alt+enter again to go back to full screen mode... then you can align those on that screen if you want... that's how I do it.

    I hope you can use it
    Mr. B
    Hi...

Similar Threads

  1. Key Board Controls????
    By chuck5 in forum Computer Hardware Setup
    Replies: 1
    Last Post: 12-21-2010, 04:19 PM
  2. Tighting up controls
    By jmig in forum Westozy's Mechanical Engineering
    Replies: 16
    Last Post: 04-19-2008, 08:30 PM
  3. mixture controls
    By gokhotit in forum FS2Phidget Users
    Replies: 4
    Last Post: 04-25-2007, 04:48 PM
  4. Mixture controls
    By gokhotit in forum Phidgets & Cockpit Simulator Builder
    Replies: 3
    Last Post: 04-04-2007, 09:00 PM
  5. Re: Chronometer controls where?
    By Enrico Schiratti in forum PM General Q & A
    Replies: 0
    Last Post: 04-13-2006, 11:57 AM