Results 1 to 3 of 3

Thread: Gf-mcp freezes

  1. #1
    25+ Posting Member



    Join Date
    Oct 2009
    Location
    TWICKENHAM/LONDON
    Posts
    54
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Gf-mcp freezes

    I am having a problem with a GF-MCP freezing with Windows 7
    It will start with the bridge as currently required and runs for about 5 mins then freezes. All buttons stay green in Auto Pilot mode and thats it for that flight. I have done a clean install to try and eliminate the problem and no add-ons are present, yet the same thing happens.
    It is running through a good quality power hub as it has done for many years. It worked OK in Vista 64 and runs on a 5.9 rated system recently purchased 2 months ago.
    Any help welcome !

    Regards

    David

  2. #2
    10+ Posting Member
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    california
    Posts
    16
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Gf-mcp freezes

    It has some compatible issue with windows 7, my friend have also faced that type of problem and after that he changed the operating system.
    Packaging Supplier in United States of America

  3. #3
    25+ Posting Member



    Join Date
    Oct 2009
    Location
    TWICKENHAM/LONDON
    Posts
    54
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Gf-mcp freezes

    Quote Originally Posted by digicar View Post
    It has some compatible issue with windows 7, my friend have also faced that type of problem and after that he changed the operating system.
    Thank you for your help, I have however discovered that it works fine when the hub its connected to is direct to the computer. This hub is a good power hub but obviously the autopilot display modules need more than the average bear. It also like running in XP compatibility mode.

    Regards

    David

Similar Threads

  1. GF-MCP stalls and freezes
    By SKYWARRIOR in forum Microsoft Windows 7
    Replies: 3
    Last Post: 12-18-2015, 03:04 PM
  2. pmdg freezes
    By stepbk in forum Computer Hardware Setup
    Replies: 1
    Last Post: 03-16-2011, 06:43 AM
  3. FSX FREEZES OR NOT RESPONDING
    By shoumi in forum General Microsoft Flight Simulator 10 (FSX)
    Replies: 0
    Last Post: 02-13-2011, 01:11 AM
  4. FSX Freezes
    By stepbk in forum General Builder Questions All Aircraft Types
    Replies: 0
    Last Post: 04-13-2010, 05:51 AM
  5. My MCP client PC freezes on boot, have to hit F1
    By Simran737 in forum Computer Hardware Setup
    Replies: 1
    Last Post: 09-29-2007, 02:02 PM