Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    25+ Posting Member smendlik's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Broadview Hts, Oh
    Posts
    73
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Leo Bodnar's BU0836X & Toggle Switches

    I'm sure I'll have more down the road but for now I have one quick question. Is my assumption correct that Leo's card does not have a pulse generator built in so it would not be able to control toggle swtches natively?

  2. #2
    Forum Moderator
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Essex / EGMC
    Posts
    2,104
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Leo Bodnar's BU0836X & Toggle Switches

    I have the Leo Bodnar BU0836 and I am able to connect toggle switches with ease!

  3. #3
    25+ Posting Member smendlik's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Broadview Hts, Oh
    Posts
    73
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Leo Bodnar's BU0836X & Toggle Switches

    Excellent, thanks! I was trying to decide between that board and the one from Desktop Aviator, I think you just helped me decide.

    BTW - When is your website going to be back?

  4. #4
    Forum Moderator
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Essex / EGMC
    Posts
    2,104
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Leo Bodnar's BU0836X & Toggle Switches

    My webhost is really unreliable and keeps giving me problems, so I am looking for an alternative which is free....so watch this space!

    Alex

  5. #5
    25+ Posting Member smendlik's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Broadview Hts, Oh
    Posts
    73
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Leo Bodnar's BU0836X & Toggle Switches

    I guess you can't expect much when you are using a free service!!

Similar Threads

  1. MCP 737 Toggle switches and keypress in FSX
    By JohnKnox in forum OpenCockpits General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 10-29-2009, 12:51 AM
  2. toggle switches to fs9
    By smartarze in forum General Builder Questions All Aircraft Types
    Replies: 29
    Last Post: 09-08-2009, 05:43 PM
  3. Toggle Switches
    By colaboy in forum General Builder Questions All Aircraft Types
    Replies: 6
    Last Post: 12-08-2008, 07:40 AM
  4. Toggle switches to momentary switches?
    By Patrik in forum Where to Start Building a Home Cockpit
    Replies: 5
    Last Post: 10-23-2007, 10:58 AM
  5. Latching toggle switches
    By Westozy in forum Where to Start Building a Home Cockpit
    Replies: 7
    Last Post: 09-01-2007, 07:24 PM