Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    25+ Posting Member



    Join Date
    Oct 2009
    Location
    TWICKENHAM/LONDON
    Posts
    54
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Windows 7 go flight panels

    Hi guys,
    I am having difficulty installing my Go Flight instruments on Windows 7.
    I am asked for a path to FSX and have indicated it correctly however it wont save the selection to FSX it defaults back to 2002.
    Any ideas. I have read someone else had a problem with the bridge but i cannot find the post.
    Any help very welcome for this "newbie"

    Regards

    David

  2. #2
    500+ This must be a daytime job autocadplease's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    British Columbia, Canada
    Posts
    521
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Windows 7 go flight panels

    http://www.mycockpit.org/forums/showthread.php?t=18153

    Make sure you are running the setup program as "Run as Administrator". Also, make sure the FSX folders permissions is set to full control.
    Grant D.
    Nelson,B.C. Canada
    Win7 32bit, FSX, PM Boeing, TH2GO, GEX, VoxATC

Similar Threads

  1. Can a DEFAULT flight be loaded on windows start up ??
    By Nick1150 in forum General Microsoft Flight Simulator 2004 (FS9)
    Replies: 5
    Last Post: 10-03-2010, 11:04 AM
  2. New DIY Interface For Flight And Racing Sim Panels
    By zenandzen in forum Cockpit Parts and Motion Platforms
    Replies: 3
    Last Post: 06-13-2008, 03:27 AM
  3. CIM Flight Deck Overhead Panels
    By ozziesim in forum Cockpit Parts and Motion Platforms
    Replies: 1
    Last Post: 11-27-2007, 09:33 AM
  4. Windows Vista vs. Windows XP: The duel
    By MS Expert Zone RSS Feed in forum Computer Hardware Setup
    Replies: 0
    Last Post: 12-28-2006, 11:30 AM