Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    25+ Posting Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    lelystad netherlands
    Posts
    27
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    737 Auto pilot front with buttons

    hello
    I have both myself a complete FSBus Next generation on the Flightsimweekend from a fellow builder and with that setup came an almost complete MCP front ready for wiring and ready for backlite I can take it a part but meaby someone is intrested in this to work with I have a 777 so i do not need it

    regards
    john

  2. #2
    300+ Forum Addict



    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Body in Netherlands, Hart in the Fairest Cape!
    Posts
    402
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: 737 Auto pilot front with buttons

    I am in Almere and really interested, can you pm me your asking price?

    thanks,

Similar Threads

  1. AirFrance Auto-pilot NOT working!
    By AlexJ in forum Let's talk about what is in the NEWS
    Replies: 6
    Last Post: 06-11-2009, 08:16 AM
  2. Auto pilot landing
    By Martin Cumming in forum General Builder Questions All Aircraft Types
    Replies: 3
    Last Post: 08-29-2007, 06:11 PM
  3. Auto pilot in FSX problems.
    By brianwilliamson in forum MyCockpit Online Flying Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 07-16-2007, 03:34 PM
  4. buttons in front of the captain and First officer
    By pdpo in forum Dodiano's Airbus Forum
    Replies: 4
    Last Post: 04-06-2006, 10:02 AM