Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    10+ Posting Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    18
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Problem with cards

    Hello,

    I Placed following post on the opencockpits site but did not receive any response. Someone can answer my question?

    ----
    Hello,

    I have a problem with my connection:
    My setup is as follows:

    - PC to USB expansion card
    - Expansion card port J1 with official parallel cable to master card
    - Master card with cable from J3 to inputs card with the encoders on it.

    I configured the INI files.
    When I start Controlador, and push start, I see in input:
    000-001-002-003-004-005-006-007-
    Sometimes it just flashes all types of inputs and after some seconds, it stops with some values, later it starts switching again.

    When I disconnect the inputs card from the mastercard, the inputs table stays clear.

    The manual says it is wrong when something is shown on the input screen while started.

    I haven't connected anything to my inputs card.

    Is my inputs card broke or am I doing something wrong?

    Thanks!

  2. #2
    150+ Forum Groupie
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Belgium
    Posts
    284
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Re: Problem with cards

    Hello,

    I recently had the same kind of problem, you can view the thread here http://www.mycockpit.org/forums/showthread.php?t=17400

    My cards are currently shipped to OC for checking, they should be there tomorrow. As soon as I get them back or as soon as I have some news I'll update the above thread with the answer from OC.


    Kind regards,
    Wendy

Similar Threads

  1. I/O Cards help?
    By brian95 in forum I/O Interfacing and Hardware
    Replies: 3
    Last Post: 09-22-2010, 09:08 AM
  2. IO Cards Problem setting up Display Card on Master Card
    By Barrykensett in forum OpenCockpits General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 05-02-2009, 02:30 PM
  3. Inputs/output cards on master cards question
    By stabell in forum OpenCockpits General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 11-25-2008, 06:25 AM
  4. New to IO cards etc
    By Drewsta in forum I/O Interfacing Hardware and Software
    Replies: 23
    Last Post: 07-18-2008, 02:58 PM
  5. Opencockpit cards strange problem
    By Olympic260 in forum I/O Interfacing Hardware and Software
    Replies: 4
    Last Post: 08-09-2007, 04:26 PM