Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    1000+ Poster - Fantastic Contributor Jackpilot's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    MONTREAL
    Posts
    1,046
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Laptop/CDU display

    Hi all wizards
    Trying to use my IBM Thinkpad for the CDU
    Display configured for 2 screens active OK
    When I plug a second monitor all is OK, 2 monitors active and going
    When I plug the CDU to what looks like a TV out/SVideo plug at the back of the laptop I get
    no image on the CDU screen, (CDU is active and the keys work if I open the CDU soft on the laptop screen.)
    So I guess USB communication is OK but I cant have the display signal go to the CDU or in other words activate the TVout/s video plug.
    (The cdu works perfectly on the other computers)

    XP on all computers

    Anything I'm missing.
    Jackpilot
    B737-700 Posky
    FS9/P.Magenta
    without PMSystem

  2. #2
    75+ Posting Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    seattle
    Posts
    147
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Hi, are you trying to use all three at the same time?
    On mine I can only use the VGA out OR the S-video out but not both at the same time.

    Andy

  3. #3
    1000+ Poster - Fantastic Contributor Jackpilot's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    MONTREAL
    Posts
    1,046
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    No, I just checked with a second monitor that the vid card was OK.
    I am back with the default monitor and my S/vid that I cant activate.
    just two!!
    Jackpilot
    B737-700 Posky
    FS9/P.Magenta
    without PMSystem

  4. #4
    1000+ Poster - Fantastic Contributor Jackpilot's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    MONTREAL
    Posts
    1,046
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    I Found this on the Net and I did not try it yet but I am posting it in case someone needs the info.
    http://www.haverford.edu/audiovisual...ptopchart.html
    Jackpilot
    B737-700 Posky
    FS9/P.Magenta
    without PMSystem

Similar Threads

  1. Laptop with 2+ monitors?
    By abrinson in forum Computer Hardware Setup
    Replies: 3
    Last Post: 06-10-2010, 04:04 PM
  2. laptop monitor
    By dpurcell in forum General Builder Questions All Aircraft Types
    Replies: 0
    Last Post: 02-24-2010, 02:48 PM
  3. TH2Go on Laptop
    By headshrink in forum Computer Hardware Setup
    Replies: 2
    Last Post: 09-11-2009, 11:29 PM
  4. HELP (Salvaged laptop monitors)
    By carrnflight in forum General Builder Questions All Aircraft Types
    Replies: 7
    Last Post: 11-15-2007, 08:35 PM
  5. Tablet PC vs. Laptop: How Do You Choose?
    By MS Expert Zone RSS Feed in forum Computer Hardware Setup
    Replies: 0
    Last Post: 12-28-2006, 11:30 AM