Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    New Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    new york
    Posts
    2
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    help with FSUIPC views Saitek Yoke

    Hi,

    I recently set up my saitek yoke and it's working well. The only problem is that i can't seem to find the right button setting for the left thumb swivel type button. before I uninstalled the saitek drivers it had a nice movable external view of the plane(by pressing the red right thumb button twice), easy to position the view at any point around the plane, but after setting up FSUIPC I can't find the right setting . Any help would be great, I hope this explanation makes sense.

    thanks,

    Grant

  2. #2
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim Trevor Hale's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    2,432
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Hi Grant.

    I think the setting you are talking about refers to the "cycle views" if you pressed it once, it would load the virtual cockpit, twice it would load the exterior of the aircraft. a third time was a tower view and a fourth time brought you back in the aircraft 2d panel.

    One you were viewing the exterior of the aircraft your hat switch would circle around the aircraft where you selected. is this correct?

    Trev
    ________________________
    Trevor Hale

  3. #3
    New Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    new york
    Posts
    2
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Hi Trevor

    Hi,

    Thanks for your reply. Ya,that's what I'm talking about.

    take care,

    Grant

  4. #4
    300+ Forum Addict ak49er's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Big Lake, Alaska
    Posts
    323
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Hat Switch...maybe?

    If you are referring to the "Hat-Switch" , which is set by default in FS2004, you must program it manually in FSUIPC.

    It is a really good introductory lesson to programming the easy to use FSUIPC utility.

    When you are in there, investigate all the other possibilities the program presents.

    Enjoy

Similar Threads

  1. Saitek Pro Flight Yoke Mod
    By Jordan Farmer in forum General Aviation (GA) Builder Disccusion
    Replies: 4
    Last Post: 09-27-2010, 04:56 AM
  2. I need ur help URGENTLY regarding Saitek yoke
    By HondaCop in forum I/O Interfacing Hardware and Software
    Replies: 5
    Last Post: 05-17-2009, 10:44 PM
  3. NEED help with saitek pro flight yoke
    By rionthai in forum Cockpit Software: Miscellaneous
    Replies: 5
    Last Post: 11-14-2008, 08:47 AM
  4. Saitek TQ, CH Yoke
    By ak49er in forum Computer Hardware Setup
    Replies: 2
    Last Post: 08-15-2008, 11:04 PM
  5. IMPORTANT: Saitek Yoke
    By David Rogers in forum Computer Hardware Setup
    Replies: 36
    Last Post: 04-18-2008, 01:21 PM