Results 1 to 2 of 2

Thread: Com 2 problem..

  1. #1
    25+ Posting Member ENKB's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    ENKB, NORWAY
    Posts
    28
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Com 2 problem..

    Hello all,
    HAve some problem getting my Com 2 to work.
    When i start up my sim i choose PMDG 737-700. Com 1 and nav 1-2 and adf 1-2 works fine. but..
    using the com2 i can select the frequesies, but cannot hear anything. If i choose default 737 i can hear, and when switching back to PMDG afterwards, then i also can hear, but need to do this procedure verytime.
    The radios are cockpitsonic. Tried to change the devices, let com 2 become com 1 and vice versa.. same results, so the radios are working fine.
    Aircraft.cfg looks fine to me as well.

    Any ideas to make it work as it should, or am I missing something here?
    <<< SVEIN K >>>

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Northamptonshire
    Posts
    3
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Comm 1-2

    Hi

    Have you pushed the selection switch on the back of the comm panel its a blue switch with a white slider I did this and it worked fine.

    Chris

Similar Threads

  1. MCP Problem
    By Norbert Woeller in forum PM Boing MCP
    Replies: 11
    Last Post: 11-29-2010, 11:15 AM
  2. Ias Problem
    By AchillesP in forum PM General Q & A
    Replies: 7
    Last Post: 07-16-2008, 02:25 PM
  3. PM FCU Problem
    By imported_darrens in forum FS2Phidget Users
    Replies: 14
    Last Post: 11-09-2005, 07:59 AM
  4. Problem with 3.0.9
    By Chris97b in forum FS2Phidget Users
    Replies: 3
    Last Post: 05-28-2005, 07:10 PM

Tags for this Thread