Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    300+ Forum Addict spiro's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    greece
    Posts
    303
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Angry software add on question

    hi all just got my f-lite 747 200/300 seiers and i am a bite disapointed
    i am building the 747-200 on fsx at the moment my disapontment is that i am making my mip with analogical engine instruments like michels 727 and the add on is with line instruments (not curcular) can i fix this with panel stidio??
    or do i have to find another add on bucase i can not find the one i whant to build can eny one help

  2. #2
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim Michael Carter's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Southern Illinois, USA
    Posts
    3,147
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Some payware of older airliners include two panels to choose from. Check to see if you have this option in the aircraft configuration manager if it has one, or in the aircraft selection drop-down box.

    Lacking either of those, you can create a panel using Panel Studio using appropriate gauges from any aircraft. Most of the older Boeings used mostly the same instruments right down to the Collins FD109 ADI and HSI.

    If your 747 doesn't include the panel choices, search for a freeware download of a 747, 737, or 727, that includes the analog gauges you need and use them to create your own panel in PS.

    The AVSIM file library is a good place to start.

    Even if you had the correct panel you needed in your current flight model, you'd still have to create your own full-sized panel using PS with the included gauges.
    Boeing Skunk Works
    Remember...140, 250, and REALLY FAST!

    We don't need no stinkin' ETOPS!



    Powered by FS9 & BOEING

  3. Thanks spiro thanked for this post
  4. #3
    300+ Forum Addict spiro's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    greece
    Posts
    303
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    thanks micheal i have the ps demo at the moment it looks a bite hard i need to start there first thanks for the info i love you cockpit mate good job!!!!!!!

  5. #4
    150+ Forum Groupie
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    UK
    Posts
    190
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    The RFP747-200, now available as freeware at Avsim, comes with both tape and circular gauges. You may be able to merge the RFP gauges with your panel. Good luck!

    --
    Bryn

  6. Thanks spiro thanked for this post
  7. #5
    300+ Forum Addict spiro's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    greece
    Posts
    303
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    thanks bryn i look into it tomorow thank alot
    avsim freewere 747-200 ok

  8. #6
    300+ Forum Addict spiro's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    greece
    Posts
    303
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    hi guys just whent to avsim libery for the 747 analog gages but there is nothing for fsx only for fs9 so dose this mean i have to buy fs9?????
    or should i be abel with panel studio????

  9. #7
    2000+ Poster - Never Leaves the Sim Michael Carter's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Southern Illinois, USA
    Posts
    3,147
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    You might have to. Many FS9 aircraft and panels are not compatible with FSX.
    You'd have to experiment to find out or ask questions from owners.
    Boeing Skunk Works
    Remember...140, 250, and REALLY FAST!

    We don't need no stinkin' ETOPS!



    Powered by FS9 & BOEING

  10. Thanks spiro thanked for this post

Similar Threads

  1. Glass Cockpit Software question
    By STARBOUNDPHOENIX in forum General Builder Questions All Aircraft Types
    Replies: 1
    Last Post: 03-01-2010, 10:21 PM
  2. Software rebuild on primary PC question
    By rottenlungs in forum Computer Hardware Setup
    Replies: 15
    Last Post: 05-02-2008, 10:11 AM
  3. AST software autopilot accuracy question.
    By 737aqua in forum Cockpit Software: Miscellaneous
    Replies: 0
    Last Post: 05-01-2008, 05:03 PM
  4. What Software??
    By droddis in forum I/O Interfacing Hardware and Software
    Replies: 4
    Last Post: 07-23-2007, 09:51 AM