Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    150+ Forum Groupie Goldmember's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    252
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Question Weird: WidevieW stops Opencockpits modules

    I used to have an Opencockpits MCP and EFIS working in my setup with WidevieW but for no apparent reason the MCP and EFIS stop to respond when I switch on WidevieW since yesterday. When I turn a dial on the MCP, I hear the standard XP error sound. Also, when I press the P key on the keyboard I hear the same sound, though this function does work (pause). When I switch off WidevieW, it still doesn't work. I have to reload the flight to get it working again; that is... until I switch on WidevieW again (this is very consistent).

    I did a system restore to the date that I'm sure it still worked but to no avail. I switched off my virus scanner, no luck. I disabled the parallel port (because I have been working on a hardware module), no change. I reinstalled WidevieW, same thing. I tried it with only 1 device (the MCP without the EFIS and vice versa), no luck.

    The Saitek Yoke does work, it's on the same USB hub as the MCP and EFIS. The network is ok, I can access everything over the network.

    This is a hair puller. Anybody?

  2. #2
    150+ Forum Groupie


    steveeverson's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Lancashire UK
    Posts
    228
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    hello

    I've had a similar thing with wideview - I have an opencockpits MCP and various BU0386, saitek yokes etc running PMDG. I found that if you click away from the FS9 Window and then go back to it the problem goes away
    Hope this helps
    Steve
    another bedroom boeing.....

  3. Thanks Goldmember thanked for this post
  4. #3
    150+ Forum Groupie Goldmember's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    252
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Un. Be. Lie. Va. Ble. It works!

    Who would ever think of that? I was about to reinstall the whole system. Thanks a million!

Similar Threads

  1. Testing Opencockpits DCMotors Card & Weird problem
    By Boeing 747 Flyer in forum OpenCockpits General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 03-13-2011, 08:00 AM
  2. Weird Offsets
    By Boeing 747 Flyer in forum OpenCockpits General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 09-24-2010, 11:48 AM
  3. HELP PLEASE!!! PMsystems stops GC from working
    By PeterH in forum PMSystems
    Replies: 4
    Last Post: 06-08-2010, 11:57 AM
  4. PnP SIOC scripts for Opencockpits Modules/Panels and the Level-D 767
    By kiek in forum OpenCockpits General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 06-06-2010, 01:35 PM
  5. Newbie Interested in Opencockpits Modules
    By smleingang in forum Welcome to MyCockpit New here? Introduce Yourself!
    Replies: 14
    Last Post: 05-29-2008, 05:30 PM

Tags for this Thread