Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    150+ Forum Groupie


    Joe Lavery's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Cardiff, UK
    Posts
    157
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    PM Systems not recognising Phidget LED64 Board

    Hi,

    I've just begun interfacing my setup and PM Systems is not recognising the Phidget LED64 Board. The menu option is there but it simply says "Not Initialized/Detected".
    I understood that the options would become available once the LED64 board was installed, it that incorrect? Do I need to do anthing else to get it working?

    Any help would be appreciated.

    Thanks

    Joe

  2. #2
    150+ Forum Groupie michelmvd's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Oostende - Belgium
    Posts
    223
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Hi Joe,
    Do you have an phidget.txt file in your PM System map ?
    B. Rgds
    Michel
    _______________________________________________
    Michel VANDAELE
    msn : michelmvd@hotmail.com
    website B744 : users.telenet.be/michel.vandaele/sim1.htm
    general website : users.telenet.be/michel.vandaele
    my spaces: http://michelmvd.spaces.live.com/
    email : michelmvd@hotmail.com

  3. #3
    150+ Forum Groupie


    Joe Lavery's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Cardiff, UK
    Posts
    157
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Hi Michel,

    Yes the Phidgets txt file is in the PM systems directory, although it only contains the single line //Phidgets.
    I understood that the options would become visible once the LED64 card was installed. It is recognised fine by the PC using the Phidget control panel, and the leds I attached work using the test within this program but it's not recognised by PMsystems.

    Any thoughts would be apprciated.

    Regards

    Joe.

Similar Threads

  1. Phidget led64
    By Tarzan737 in forum Phidgets & Cockpit Simulator Builder
    Replies: 2
    Last Post: 01-05-2011, 10:21 PM
  2. PM Systems and Phidget LED64 Board
    By Joe Lavery in forum PMSystems
    Replies: 0
    Last Post: 05-10-2009, 04:52 PM
  3. FS2Phidgets and an LED64 board
    By Shawn in forum FS2Phidget Users
    Replies: 2
    Last Post: 03-19-2009, 10:16 PM
  4. New Version FS2Phidget not recognising connected Phidgets
    By ozziesim in forum FS2Phidget Users
    Replies: 81
    Last Post: 11-23-2007, 05:07 PM
  5. Help - I can't get my phidget board to work!
    By imported_Jono in forum FS2Phidget Users
    Replies: 0
    Last Post: 05-09-2005, 10:26 PM