Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    75+ Posting Member Mr. Midnight's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    129
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    level d importing into the FMC

    well it appears im getting closer to flying, i love this program and it seems it going to work well.
    im trying to get the level d to see the flight plan , when i save the plan in FMC , i save it to FMC and level d.
    after saving it i check to see that it got to the folder of level d.
    it is in there and im wondering from this point how i find it on my FMC.
    is there another step that i need to make.
    i have all the other data loaded in my fmc , im just wanting to load the flight plan .

    thanks ......Robert

  2. #2
    75+ Posting Member rhysb's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Yeovil UK
    Posts
    111
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    should be saved as the filename of the 2 airports, if you enter these into the scratchpad in the c/o route rsk it will load up

  3. #3
    Woah Rhys,
    Your Sim looks amazing mate, I just had a look. It is awesome, you've done a ton of work on it since I last saw it. Good job.When you retire from flying the real 767 you'll have one to fly forever lol

    Tim

  4. #4
    25+ Posting Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    39
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Hello Robert,
    I was glad to see that someone else is using the FMC. I have a question for you concerning your FMC. Are you using the physical FMC or a fltsim one in the FS4? I have a physical FMC from the Opencockpit, and I was needing to download some files to operate it beside the Project Magenta files, too much money! Do you know of any other companies that have working file for this equipment? opencockpit.com

    Thanks for any help,

    Tommy
    San Diego, CA

  5. #5
    75+ Posting Member rhysb's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Yeovil UK
    Posts
    111
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Smile

    cheers Tim, appreciatted bud

Similar Threads

  1. LEVEL D 767
    By mofamofamofa in forum Phidgets & Cockpit Simulator Builder
    Replies: 3
    Last Post: 09-10-2010, 11:24 PM
  2. importing items to Australia
    By bindook in forum Where to Start Building a Home Cockpit
    Replies: 4
    Last Post: 01-18-2010, 09:33 AM
  3. Should I go to the next level or not ???
    By Nick1150 in forum Where to Start Building a Home Cockpit
    Replies: 19
    Last Post: 12-12-2009, 04:03 AM
  4. level d
    By Mr. Midnight in forum Computer Hardware Setup
    Replies: 6
    Last Post: 03-19-2009, 11:05 AM
  5. Level D
    By imported_767300 in forum General Builder Questions All Aircraft Types
    Replies: 4
    Last Post: 11-29-2008, 07:19 PM