Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Arizona
    Posts
    1
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    TH2GO, FSX, 5040x1050

    Hello. I have a Vista 64bit machine with the Matrox TH2GO, Nvidia GeForce 9800GT, and 3 Dell 2208WFP monitors. After doing all of the firmware upgrades, etc to the Matrox I have never been able to get the 3 - 1680x1050 but I was able to create a custom resolution and get the 5040x1050 through the NVIDIA control panel. Here is my problem...when I open FSX I can only select a maximum resolution of 4080x768 which is the most the Matrox Power Desk will show me as well. I am beginning to think this is a problem with Vista 64bit and wonder if I should back down to 32bit....Any help or suggestions would be greatly appreciated.

    Thanks!!

  2. #2
    500+ This must be a daytime job autocadplease's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    British Columbia, Canada
    Posts
    521
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    I remember reading the solution on http://www.widescreengamingforum.com/forum/. There is some way to force it, but I forget how.
    Grant D.
    Nelson,B.C. Canada
    Win7 32bit, FSX, PM Boeing, TH2GO, GEX, VoxATC

  3. #3
    10+ Posting Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Toronto
    Posts
    14
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Hi, New member here. Old simmer.
    Th2Go digital (over 1 year now)

    My FSX seems to not recognize my 2D panels anymore. I do have 2D set in FSX menu. I just get a black box where the panel should be.
    I also use the higher res 5040 x 1050 I just downloaded from Matrox. After installing the GMX and updates from Matrox, and rebooting a few times (updated and rolled back drivers etc...), FSX sees the 5040 x 1050 res. It worked for one night.
    But now all my 2D panels are gone in FSX.
    When in windows (single screen mode), I can see the 2D cockpits. But only if I start in windows view. As soon as I go into full screen mode, there is just a black box. I do get the 3D. Also at the same time, my cursor is "flickering" like mad in FSX.

    I have tried everything including going back to smaller res, to no avail.

    Ken
    XP(32) core 2 dual, 2.33gz 9800GTX+

Similar Threads

  1. TH2GO
    By phil. in forum General Aviation (GA) Builder Disccusion
    Replies: 2
    Last Post: 07-01-2010, 09:48 AM
  2. TH2Go and FSX
    By airwolfe in forum Computer Hardware Setup
    Replies: 28
    Last Post: 07-20-2009, 03:43 PM
  3. TH2Go @ 5040x1050 - Need help!
    By Eagleizer in forum Computer Hardware Setup
    Replies: 5
    Last Post: 01-21-2009, 11:45 PM
  4. TH2Go
    By Blog Bot in forum MyCockpit Blog Entry Notifications
    Replies: 0
    Last Post: 11-05-2008, 08:10 PM