Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    75+ Posting Member Mr. Midnight's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    129
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    GF_MCP and GF-166a

    hello good folks out there im trying to get these go flight modules up and running , in my level_d 767 and im wondering if anybody in here can tell me how to get this done.

    i have all of the software loaded and i believe , i have the keys assined but im not for sure.

    every time i start the sim the led lights go out and i get no response, i have never used these go flight modules with level-d.

    how do i get this done thanks......Robert

  2. #2
    1000+ Poster - Fantastic Contributor Jackpilot's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    MONTREAL
    Posts
    1,046
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Maybe try them with one stock FS airplane. If they work then you have compatibility problem with Level D.
    Jackpilot
    B737-700 Posky
    FS9/P.Magenta
    without PMSystem

  3. #3
    1000+ Poster - Fantastic Contributor AndyT's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Oahu, Hawaii
    Posts
    1,392
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Mine do that too until I turn on the Battery and Alternator/Generator and Avionics switches.
    God's in command, I'm just the Pilot.
    http://www.geocities.com/andytulenko/

  4. #4
    75+ Posting Member rhysb's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Yeovil UK
    Posts
    111
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    The levelD radios i believe might not work straight out of the box so to speak with the go-flight stuff.
    I know there is a program available at the level-d forums that will sort it all out

  5. #5
    150+ Forum Groupie andarlite's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Mississauga, Ontario, Canada
    Posts
    282
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    I'm running 4 GF-166 (assigned as Com, ILS, ADF and Transponder) and the GF-MCP with the Level D 767 with no problems. The were all setup using the GoFlight program GFConfig. The GF-166 will work with any plane that you fly. GFConfig allows you to setup the MCP specifically for the Level d.

    As Rhys mentioned, there is also a program available on the LevelD Forum (Downloads) written by Bert de Keizer that will allow you to assign LevelD functions to the GF-P8, GF-T8, RP-48 and GF-45 modules.

    Regards,
    Henry

  6. #6
    75+ Posting Member Mr. Midnight's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    129
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    level d

    thanks for the reply, im having issues with the level d site , i bought the level d back in 2006 and i have all of the documentation that they want and i still cannot get into ther secret place to get there info.

    i like this plane but why they make it so diffucult to fly the plane.

    i have been trying to do the tutorial for two days now and im getting noware fast.
    im trying to set up a tutoriol flight lds002 kjfk to lirf, and im stuck with trying to get this program procio to work.

    i down loaded it and then what.
    i did not know it was that much trouble in getting a flight plan to work with level-d.

    i guess you have to convert there file into .rte file.

    as far as the go flight modules i believe i got them working, but im not for sure , because im messing around wasting time trying to convert a simple file.

    any help would be nice. thanks .............. Robert

  7. #7
    150+ Forum Groupie andarlite's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Mississauga, Ontario, Canada
    Posts
    282
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Robert

    Have you done the 1st tutorial yet.... the Vancouver to San Francisco flight? If you haven't you should.

    Getting back to your problem, did you copy the LIRF.apt file to your fs9\Level-D Simulations\navdata\ directory?
    You should also have a file in that directory called proceduredb.xml.

    Run the program PROCIO (if it's installed you should be able to start it from the Start menu). See attached screenshot.

    Click on LIRF (SID, STAR, APPR colums should fill in with info) and press the Import Airport button, answer yes to the prompts and it's done.

    Regards,
    Henry
    Attached Images Attached Images

Similar Threads

  1. Go Flight / GF-mcp / Gf-166a
    By Mr. Midnight in forum I/O Interfacing Hardware and Software
    Replies: 17
    Last Post: 09-26-2010, 08:25 PM