Results 1 to 4 of 4

Thread: Pmsystems

  1. #1
    25+ Posting Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Norway
    Posts
    38
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Pmsystems

    I have set up my PM sytem and it works just fine with my Flyengravity FW overhead panel.

    But my respones from my HW is too slow, it takes about a 2-3 sec. when I Operate a switch and to the response from Pmsystem occures?(I have a screen setup so i see when the operation happens)

    I have reduced the cycle to 60 on both places in the menu but still its to slow.

    Any thoughts on this would be greatly appreciated.....

  2. #2
    10+ Posting Member
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Spain
    Posts
    20
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    hi, some recomendations,
    PM system will be on a good computer, and a good graphic card (medium)
    NO dinamic Ip, static IP.
    LAn, not wifi conection
    same cable Lan for all comunications
    disable on the PC all the recomendations of PM.
    no 10/10 card lan, 100 in mode full dublex, (better 1000)
    ...only a few ideas...
    grettings,
    Pablo

  3. Thanks kenlie_no thanked for this post
  4. #3
    25+ Posting Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Norway
    Posts
    38
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Smile TX

    my response is missing from yesterday so im replying again

    TX a static ip did the job, now the response is as fast as the click from the switch

    A happy new year to everyone!

  5. #4
    10+ Posting Member
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Spain
    Posts
    20
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    happy new year

Similar Threads

  1. PMSystems?!
    By coolmanak in forum General Builder Questions All Aircraft Types
    Replies: 17
    Last Post: 10-24-2009, 11:06 AM
  2. MIP in PMSystems??
    By Fuglsang in forum PMSystems
    Replies: 4
    Last Post: 02-11-2009, 03:31 PM
  3. Do I have to have PMsystems?
    By Xanderol in forum FS2Phidget Users
    Replies: 5
    Last Post: 02-22-2008, 06:17 AM
  4. PMSystems
    By Andras in forum FS2Phidget Users
    Replies: 7
    Last Post: 10-22-2004, 05:42 PM