Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    25+ Posting Member
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    oslo, norway
    Posts
    63
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    IOKeys parameters in SIOC.ini?

    Hello!
    the IOKeys appears in the SIOC window, but with no index number. that is because I don't have it under the (MASTERS) section of SIOC ini.
    Can I put it there, (like 2,5,4,170) so that I don't have to start it to get it to work?
    It is working, but I wonder what to put under (MASTERS) section.

  2. #2
    150+ Forum Groupie
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Netherlands
    Posts
    171
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Is this probably of help ?

    See: "Boeing 767 FMC with Opencockpits USBKeys card"
    on : http://www.lekseecon.nl/news.html

    Hessel
    767 Level-D

  3. #3
    25+ Posting Member
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    oslo, norway
    Posts
    63
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    thank you for replying!
    I was hoping that someone using the Opencockpits hardware could tell me what they have written in their sioc.ini file.
    I will investigate further.

  4. #4
    75+ Posting Member
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Istanbul
    Posts
    89
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Hello,

    To be able to help you, a clear definiton is needed on what you exactly would like to do.

    Because the key settings that you define in sioc.ini file send particular key commands based on your setting on flight simulator and/or the type of aircraft used.

    To clarify this, if you are using PMDG for example go to PMDG menu find the keyboard assignments, choose a function and assign a keystroke to it. Then come back to sioc.ini assign the same key stroke to a particular number. Then come to sioc and write your program code so that whenever you send this button sioc sends this key combination to FSIM.

    or

    Define the keystroke in IOKEYS.ini file and run it whenever you use the sim. Makes sure the keystroke is not defined for another function anywhere else. And there you go.

    Best regards

    barkay

Similar Threads

  1. Where can I get SIOC, please?
    By Jake 747 400 in forum General Builder Questions All Aircraft Types
    Replies: 1
    Last Post: 11-18-2009, 06:10 PM
  2. SIOC Help
    By AlexJ in forum I/O Interfacing and Hardware
    Replies: 5
    Last Post: 10-25-2009, 11:00 AM
  3. SIOC for MIP?
    By HondaCop in forum I/O Interfacing Hardware and Software
    Replies: 17
    Last Post: 07-21-2009, 08:48 AM
  4. FSUIPC parameters
    By Jackpilot in forum General Builder Questions All Aircraft Types
    Replies: 0
    Last Post: 11-19-2008, 11:31 PM
  5. N1 SET and SPD REF - SIOC
    By paoloj in forum OpenCockpits General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 10-28-2008, 05:23 AM