Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Our new friend needs to reach 10 posts to get to the next flight level
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Graz
    Posts
    8
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Exclamation Opencockpits A320 MCDU + vasFMC Integration

    Hi folks, maybe this is interesting for you:

    vasFMC has now integrated support for the Opencockpits ICOP Protocol and can be used e.g. with the Opencockpits A320 MCDU as shown here: http://forum.vas-project.org/viewtopic.php?id=432

    Best regards, Alex
    Alex Wemmer (developer of vasFMC)

  2. #2
    25+ Posting Member
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    oslo, norway
    Posts
    63
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Hi, Alex!
    I have also the same kit (the 737 one), and I am looking at your pictures and have a question:
    How on earth do you manage to get such a crisp picture on the screen?
    Can you tell me how you have made the connection between the composite in on the screen and the S-video out on your graphichs card?
    Is it a four- or seven pin s-video plug?

  3. #3
    Our new friend needs to reach 10 posts to get to the next flight level
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Graz
    Posts
    8
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    At the time the pictures were made i had an ATI HD 2600 dual DVI with TV-out. The ATI connector to the graphics card has 10 pins.
    Alex Wemmer (developer of vasFMC)

  4. #4
    25+ Posting Member
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    oslo, norway
    Posts
    63
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Hm, impressive.
    Do you know what resolution the sceen is running on?
    Is it just 640x480?

  5. #5
    Our new friend needs to reach 10 posts to get to the next flight level
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Graz
    Posts
    8
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    1024 x 768 60hZ overscan enabled
    Alex Wemmer (developer of vasFMC)

  6. #6
    25+ Posting Member
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    oslo, norway
    Posts
    63
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support MyCockpit site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Wow, I will try that.
    I thought that the screen had a maximum resolution of 640x480.

    Thanks!

Similar Threads

  1. A320 MCDU
    By spiro in forum General Builder Questions All Aircraft Types
    Replies: 1
    Last Post: 06-29-2010, 02:47 PM
  2. OC Airbus mcdu + VASfmc
    By flatlandpilot in forum I/O Interfacing and Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 11-22-2009, 10:05 AM
  3. A320 MCDU hardware
    By TobiBS in forum I/O Interfacing and Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 10-15-2009, 02:53 PM
  4. MCDU/VASFMC/Learjet Builders
    By ak49er in forum General Builder Questions All Aircraft Types
    Replies: 1
    Last Post: 11-14-2008, 07:31 PM
  5. Programming A320 MCDU........
    By bindook in forum PM General Q & A
    Replies: 12
    Last Post: 03-20-2007, 06:24 AM